Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 港版海賊戰隊玩具2月派貨

好彩我於上個於[還同]買了個原装日本版的[海賊變身電話]!!!

煎系巧大~巧大~巧大~巧大~巧大聲0架 ...
G-man 發表於 7-3-2013 02:57 PM

:71:    多謝香港玩具安全條例, 發聲電話一定要買日版
回復 74# G-man

講開又講...dx特命d野係咪好似冧冧地價....第2隻機體boxset只係33x{:1_203:}
回復  G-man

講開又講...dx特命d野係咪好似冧冧地價....第2隻機體boxset只係33x{:1_ ...
老文 發表於 8-3-2013 11:52 AM

No!!!!!!!!全港最平嘅 DX[ 特命甲蟲王 ]box set應該係[ 蒸粉 ],只係要3條紅魚還2隻鷄鷄,我見深水埗總店&灣仔[ 西方1X8 ]分店仲有少量存貨~~大家想買就要快手嘞............
另外~係前天我在旺角信和3/f[ 還同 ]賣了散裝的DX特命1-3機,全套買只係要6條紅魚之嘛!!!但我買呢套散裝的DX特命1-3機己經係最後一套了,但員工表示遲些會再返貨喎~~~咁..................大家得間咪再上去留意吓囉~~

全部加埋晒都只不過係用咗9條紅魚之嘛~~就可以買到一隻全新DX[巨大特命大王]!!煎系巧巧巧巧巧巧巧抵玩呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~哈哈哈哈哈!!!

回復 78# G-man

謝大大資料提供..但可惜我真係對特命無感覺....同埋真係無位..唔係都會好好考慮吓:help:...剛上y記網睇過..仲有大大你所講既價錢...無奈....
No!!!!!!!!全港最平嘅 DX[ 特命甲蟲王 ]box set應該係[ 蒸粉 ],只係要3條紅魚還2隻鷄&#4 ...
G-man 發表於 8-3-2013 03:11 PM

可惜最主力的ace做得極差,所以食玩算:67:
回復 78# G-man

決定了...都係等自己後悔無買算:74:

另外;今早我再去黄埔[奇XX地],玩具部內發現己擺放了最新的[海賊戰隊]玩具,總代理[瑞華行]原來己於前天(6/3)派貨,[海賊戰隊]片集也將會於本星期日早上9:30電視播映的!!!
但價錢方面始终貴過晒旺角'深水埗'灣仔各區玩具店!!大家有時間還是四處去格格價吧~~~

而今次港版
[海賊戰隊]玩具有一樣令我好驚喜的~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:

***話說日本
DX[ranger key 套装]跳樓貨獨欠了最受大家歖迎的set 3 [ Go ranger---五勇士 ];怎知道今次港版第一批返貨的DX[ ranger key 套装]原來就是set 3[ Go ranger---五勇士 ],我二話不說就立即買下了!!大家記住呢一兩日好立刻出去買嘞,若果唔係又會好快賣晒D貨喇....................切記!!!!

回復  G-man

決定了...都係等自己後悔無買算
老文 發表於 8-3-2013 03:32 PM

咪咁喇........................老文兄!!!

你應該係倒返轉頭惗....咁先至啱0架嘛------------------------->>>

### [ 都係等自己立刻買咗先至萛~唔駛等日後無晒平貨執然後自己再來後悔咁豬兜囉!!!!一於係咁話~即刻出街走去買~~~~Go~Go~Go~!!!]
咪咁喇........................老文兄!!!

你應該係倒返轉頭惗....咁先至啱0架嘛------ ...
G-man 發表於 8-3-2013 04:06 PM

特命錯過左仲可以等兩年ge:x反而海賊就錯過左真係......
特命錯過左仲可以等兩年ge反而海賊就錯過左真係......
yugi 發表於 8-3-2013 04:08 PM

Agree X 100% !!!

老文兄: 玩具平貨買到好開心~~~~買佢唔到日後心鬱鬱~~~~~~
題外話一問: 請問邊度有得買vinnic原裝餅電,我用maxwell LR44發現壽命奇短。
回復 83# G-man

多謝CHING鼓勵:70:
今次海賊無瑞記介紹片流出, 唔通驚我地好似上次W咁追住黎{:1_213:}
會唔會出番D扭蛋嫁?
都好似揾唔返日版海賊電話  :42: