Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] DX 超合金魂 鐵甲萬能俠 (UPDATED 換領 POSTER 詳情@ #266 )

係未D日本人睇唔起我地依D香港人呢?是但拿D垃圾出來就要我地幫佢喧傳!就以為我地都一定會好感恩?慳D吧!一D誠 ...
gemini61128 發表於 16-12-2012 10:05 AM

:42: U all ready think a lot :38:

.....................................:(
依家有冇現貨賣?
dvdvdv 發表於 16-12-2012 09:18 PM

早2日我見元朗、荃灣、粉嶺的玩具鋪都有, 3K樓下

淨係講張所謂海布根本唔係海布.只係一張印左作者簽名既宣傳單張,(你有無見過海布會有件成品既發售價架?)...張正本係唔係作者真身直接簽係原來海布上或只係搵佢其他地方既簽名印上去都成問題(可唔可以說盜用簽名?)..咁都做得出?..仲傻的嗎叫人帶埋雷射盒出去驗貨...還要利用td幫佢宣傳:67:
回復  Dr.AL

師兄!我無出去換poster!!!!!張poster係唔係唔要好過要呀?
alan1128 發表於 16-12-2012 07:57 PM

Exactly !! 如果行開旺角唔洗帶盒排幾分鐘換就無妨 , 而家搞咁多野真係火都黎!!!:*

pepsitang 師兄圖一用

really a sheet of rubbish:angry:
回復 322# Dr.AL

張野流到爆!!!!!!呢d咪係大公司囉!!!!!!!送比我黎氈煲底!!!!!!!!!!:53:
剛剛試過,佢 D 隱藏聲效 ,應該係

A 、C + 1 scrander cross
A、 C + 2 southern cro ...
星月夜 發表於 16-12-2012 08:45 PM

師兄好勁呀!!! 未出都已經俾你解破到!!!:shiny:
回復  Dr.AL

張野流到爆!!!!!!呢d咪係大公司囉!!!!!!!送比我黎氈煲底!!!!!!!!!!
alan1128 發表於 17-12-2012 11:08 AM

其實張咁既「印親筆簽名」海報, 應該大量俾玩具鋪 , 買初回版既人人有份 , D鋪頭又可以貼住幫你賣廣告 , 皆大歡喜 ………

而家咁安排令我地覺得俾人昆, 同覺得代理 cheap 到無人有 !!!

呢張叫海報...:ice:
呢張叫海報....:53:

我挑佢機....小弟劣作......:35:

C hing, does the eye of the Mazinger Z lit up properly?
Mine's left eye lits up a lot brighter than ...
Kolzz 發表於 2012-12-13 01:51

我個隻 塊完全機械臉隻右眼珠仔出事, 我直頭用電筒射住, 都透唔到咩光.
可能飛油弄污了.
:56:
所以我睇左3次您個repot囉~~~

其實冇話呢隻唔正~~~呢件係偽術品黎~~~絕對值得收藏~~~可惜萬能俠 ...
黑色三連敗 發表於 16-12-2012 01:42 PM

敗兄今次好堅定, 不為所動
Exactly !! 如果行開旺角唔洗帶盒排幾分鐘換就無妨 , 而家搞咁多野真係火都黎!!!

借 pepsitang 師 ...
Dr.AL 發表於 17-12-2012 10:31 AM

未見過有poster寫埋價錢咁肉酸囉:47:
Yen price with hk name 鐵甲萬能俠 , what a super nice crossover............. ........
and collecting a print signature is really jocking us.  宣傳單張 x100000000
冇帶外盒, 求姐姐通融一下! 該姐姐說規矩公司訂下,須帶同外盒以證行貨!但我說超人張單好明顯寫住行貨 她說如 ...
hongwohse 發表於 15-12-2012 08:50 PM

超讚!!!!!! :71: