Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] DX 超合金魂 鐵甲萬能俠 (UPDATED 換領 POSTER 詳情@ #266 )

辛苦晒樓主CHING,真真詳盡~:77:
I think very stupid way carry giant size box line up for a poster even hv signature!
idiot line up for this poster.
they should just open a web page sign in than send us back QR code. very very very crap arrangement!
係囉.....又或者拎住本特典都可以啦...都唔明瑞記想點!!!
不知這隻的合金成分是多少
如果足夠的話也來入手一隻
C hing, does the eye of the Mazinger Z lit up properly?
Mine's left eye lits up a lot brighter than ...
Kolzz 發表於 13-12-2012 01:51 AM

我玩果隻版冇問題,自己果隻未羅所以唔知。

不知這隻的合金成分是多少
如果足夠的話也來入手一隻
tamiomonkey 發表於 13-12-2012 02:27 PM

每個人 "足夠" 既標準都唔同,我自己就覺得幾好。
合金成份在於上下身既裝甲同雙腳。
好正!:66:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
個盒只係俾佢檢查雷射貼,可以攞返走的吧?
:71::71:好詳細既報告!!!!!!!!!!
大大介紹得好詳細呀~
真係好正~~可惜我屋企冇咁大GE位安置佢...
video edited 完 la ... 希望大家喜歡!
:64:
本來諗住仆到買
點知見到成個酒店房雪櫃仔咁大盒
即刻仆到返屋企,對唔住萬能俠!
我的小奴房放不下你的泳池
昨晚攞回家先發覺比預計還大!
Vince 發表於 9-12-2012 10:51 PM

我最鍾意佢效果係果句  [痾屎痾個B] 光子力射線....

比較段片原來我果隻眼部光效係好暗....
正!!好詳盡呀!睇完心思思...:63:
我最鍾意佢效果係果句  [痾屎痾個B] 光子力射線....

比較段片原來我果隻眼部光效係好暗....
星月夜 發表於 14-12-2012 09:09 AM

係未因為電問題咋?試下換個勁D既會唔會好D?

另想問本身有冇電在裡面?