Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] DX 超合金魂 鐵甲萬能俠 (UPDATED 換領 POSTER 詳情@ #266 )

價值3K ~ 但諗起佢啲燈同聲玩一、兩年就可能壞 ………… 不禁就想打退堂鼓!:cool:
我都返新界,所以早少少偷走去攞,然後逼坐巴士!
JIM355 發表於 12-12-2012 04:51 PM

我都早走坐鐵唔洗迫, 仲有邨巴坐到家~:)
總算順利成功返到屋企∼:)

我就係因為可以重現公仔書的機械透視圖而訂!
大懶熊貓 發表於 12-12-2012 03:57 PM

可惜我冇已經冇左個團火~~~~:die:
Mine is QC ma ma. 背面的已算,頭正面花左,心口甲正面起晒粒粒,在孤仔訂,希望可同代理換。
Mine is QC ma ma. 背面的已算,頭正面花左,心口甲正面起晒粒粒,在孤仔訂,希望可同代理換。
想知訂價係幾錢@@

其實...話就話拎收據連行貨貼既包裝換野...但代理有無諗真...個盒套SIZE 有幾大? :80:

一本特典一個盒....-_-

d 件無乜野, 反而格納庫外型有DD 花痕.....
我想問, 我隻前臂好鬆, 好易跌, 你地有冇同樣問題呀??
其實...話就話拎收據連行貨貼既包裝換野...但代理有無諗真...個盒套SIZE 有幾大?

一本特典一個 ...
Taru 發表於 12-12-2012 09:51 PM

係囉!!! 拎咁大塊野, 仲要出旺角, 返黎唔知變成點喇!!!
其實係咪應該用過第二個方法, 或者拎本說明書或者特典就可以去換呢????
iannt2011 發表於 12-12-2012 09:04 PM

十年前可以諗下,今時今日嘅佢地
電話佢會叫你mail, mail最後只會落海,永無浮面
以今時今日bandai嘅誠意同代理嘅無能
我點都唔會3k同佢駁一次
3k食半個月都唔差了
iannt2011 發表於 12-12-2012 09:04 PM

咁大劑,成三千銀QC咁差? :50:
係囉!!! 拎咁大塊野, 仲要出旺角, 返黎唔知變成點喇!!!
其實係咪應該用過第二個方法, 或者拎本說明書或 ...
pepsitang 發表於 12-12-2012 10:02 PM

佢地係要利用你地做廣告
願者上釣
收到電話曰版明天可取貨:66:
其實係咪應該用過第二個方法, 或者拎本說明書或 ...
pepsitang 發表於 12-12-2012 10:02 PM

算吧...做PROMOTION 班人唔用腦諗細節...