Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] DX 超合金魂 鐵甲萬能俠 (UPDATED 換領 POSTER 詳情@ #266 )

我好想買...不過都係價錢問題
如果沒訂唔知會唔會要炒價入....
呢隻出得唔錯!但唔知點解出貨前一日重有得訂!
網上己急不及待散貨中.....再加上連TD都大力賣廣告(令我諗起 ...
玩具人生 發表於 11-12-2012 10:15 PM

根據瑞記行街講, 只計兩間大戶, 已經幫手吃左大部份, 所以冇貨剩冇得補貨.

當然兩間大戶會否鬥價就未知住, 不過對細鋪來說, 個人認為一定入唔過. 瑞記批畀細鋪係過晒75算, 如無記錯, 某大戶接訂係曾經平過呢個價, 即一返即蝕, 相信兩間大戶一定有很大折扣, 冇得鬥
I only ordered at Sup3rman on Monday, you can try your luck with them today.
Stock should arrive today.
根據瑞記行街講, 只計兩間大戶, 已經幫手吃左大部份, 所以冇貨剩冇得補貨.

當然兩間大戶會否鬥 ...
redfish 發表於 12-12-2012 08:45 AM

連反狗城都有得訂, 但RSP 要$3XXX........見到...我笑鳥!
回復 132# Taru

個人認為既主體都買了...如不買埋飛翼..會後悔...因為飛翼是限定..唔訂..到無貨想要時一定比人夾死.....所以我只能睇而不可能買..就係咁解(仲有魂限可能會出effect parts,金甲黑甲來對應呢隻玩具)...總之就會令玩家痛不欲生..銀包死無全屍...
    但我真心想講呢隻的確誠意之作...內構上色用透明件仲有埋BGM加熱血對白音效...玩的時候興奮度一定好高.唯獨是可動度應不太好....但相對高價品的EX.大合金.....已有為大型合金踏前了一步.
我發覺間房只得窗台先夠高同深可以安放呢舊巨物. =.=
pepsitang 發表於 11-12-2012 08:49 PM

呢舊巨物嘅收藏又真係幾傷腦筋呢......:(
昨晚終於收到call鳥......:)
等聽日收到實物睇下要拎幾大個盒出去先, 如果太大, 我就唔出去換 Poster 喇~~~~
pepsitang 發表於 11-12-2012 08:55 PM

應該可以摺扁掛.......如果封套都ok嘅~:78:
明天有得拎
ZIN 發表於 11-12-2012 09:06 PM

ZIN兄都有訂, 齊齊有正野玩喇.....:)
冇呀
萬能俠唔係我杯茶
cybster 發表於 11-12-2012 10:14 PM

都可以入返隻玩吓啦.......慶祝吓嘛~:he:
好多謝大大的分享:71:可放心等取貨鳥:51:
呢舊巨物嘅收藏又真係幾傷腦筋呢......
昨晚終於收到call鳥......
ray文 發表於 12-12-2012 09:27 AM

恭喜 Ray文兄收到電話!!!!

如果淨係主體我都仲可以放入 display 櫃, 但連埋格納庫就真係冇咁多位.

所以對呢件新寵又愛又恨...愛佢好靚, 恨冇辦法俾個靚位佢放係供奉!! XDDDD
:64:想請問飛翼開訂未?
尋晚收電話,今晚有得拎.....正~:71:
尋晚收電話,今晚有得拎.....正~
kafai1978 發表於 12/12/2012 12:08

呵呵, 我尋晚都收到電話了, 但要搵地方擺就真係考起了:30:
請教巳訂貨師兄們,是否訂行板,有無師兄訂日板,日板係咪遲D到貨