Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] DX 超合金魂 鐵甲萬能俠 (UPDATED 換領 POSTER 詳情@ #266 )

盒頂有手抽的!!!!
盒頂有手抽的!!!!
keio647 發表於 12-12-2012 02:25 PM

咁都ok wor........ching已取貨:?
盒頂有手抽的!!!!
keio647 發表於 12-12-2012 02:25 PM

咁係咪要拆咗個運輸盒???
part 3 用蛇王時間寫完 ... :he:
咁快有人拿貨,其實隻野現貨多吳多同咩水位,無訂到但被人毒完攪到我心思思想入返隻来供奉
好嘢,連rocket punch個pose都擺唔倒
可以冷靜一下
換領方式: 於指定時間內, 攜同店舖正式收據和貼有香港授權代理雷射貼紙之DX超合金魂 鐵甲萬能俠包裝外盒到指定換領處即可換領, 數量有限, 先到先得, 換完即止。

非常絕的宣傳手法, 去旺角最旺的地方, 個個師兄拿住個大盒去排隊, 場面何其狀觀, 無興趣的都會走埋去睇下, 自由行見到人排隊以為有着數又走去買埋一份........
訂左既師兄期待收貨我好明白
但俾人毒到既師兄我真係好好奇咁大盒, 大家買左返去點處置
會唔會係一時衝動買左先算, 一話其實大家屋企仲有好多"發展"空間:(
已攞.未攞師兄預返好Q重.我冇拆盒用繩抽回來
原來內構係用金屬色, 但我睇蕉人實物既時候點解唔覺係金屬色呢:?呢樣抵賺:71:
Part 2 我會主力講下「半完成模式」及萬能俠既內部構造。相信如果網友們有機會閱讀過本地 70�80 年代既報紙 ...
Vince 發表於 9-12-2012 10:44 PM

當年d公仔書最多呢d圖~~~一半機械零件盡現 :shiny:
回復 172# bigbigfriend

瑞記真係有問題..叫人拎個盒去換海布:80:
PART3睇埋...因為有骨架可動度一早預左唔會太高....不過當然亦有小小失望:67:
點解重未call我呢?
當年d公仔書最多呢d圖~~~一半機械零件盡現
黑色三連敗 發表於 12-12-2012 03:30 PM

我就係因為可以重現公仔書的機械透視圖而訂!