Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] DX 超合金魂 鐵甲萬能俠 (UPDATED 換領 POSTER 詳情@ #266 )

我排廿幾呀.........
ray文 發表於 11-12-2012 05:49 PM

我係硬頸四, 我估都應該差唔多架喇~~
之前有玩模型...境歷過那些巨大的外箱攻擊<例如gp03d..pg gp01之類的>...所以大小我覺得還好啦...:DD

至於擺設的問題...我覺得大家真的可以改變一下擺放收藏的方式瞜

是否一定要把全部的東西都擺進玩具櫃...有時替換式的擺設...也是收藏與把玩玩具的一種樂趣呢...:35:

像我現在好多玩具都是輪著擺放...不會讓玩具櫃呈獻爆炸的情況...家裡不是博物館啊...土地利用有限...哈哈

這仙我是拍照完就要入箱了...期待快點入手....還有樓主的更新....:handshake:

裡面的聲光效果也是我期待的...希望50周年是PG版的無敵鐵金鋼....這個計劃我肖想好多年了...笨呆...:help:

不過跟這仙相比...明年的RAH EVA更吸引我啊............但是我怕爆膠...一直遲遲不敢下訂....:(
我係硬頸四, 我估都應該差唔多架喇~~
pepsitang 發表於 11-12-2012 05:51 PM

:@, 好勁呀, 咁早訂.....一定好有愛~:)
回復 87# pepsitang

Pepsi and ray 兄,

講笑者,太貴喇:47: 雖然係好正
, 好勁呀, 咁早訂.....一定好有愛~
ray文 發表於 11-12-2012 05:57 PM

哈哈。。都係架。主要係有內部零件吸引到我囉。
同埋話哂都係第一隻 DX,點都支持下既。XDD
咁快&#22021;........仲未收到call添.....
ray文 發表於 11-12-2012 05:19 PM

我都聽日有啦
準備俾錢:57:
回復  pepsitang

Pepsi and ray 兄,

講笑者,太貴喇 雖然係好正
Chandlermok 發表於 11-12-2012 06:12 PM

其實真係幾貴,不過訂果時又無考慮咁多。
但如果係現貨,我估我都會好好考慮下先會買。
不過而睇番,又真係覺得物有所值。
Disappointing packaging... doesn't even have any foam...
有片睇....D聲效...
改咩名好? 發表於 11-12-2012 06:42 PM

good job....好好玩的樣子...眼睛還會發亮...:shiny:
DO DO DO DO ~~~~~~~~~ 特別消息 (岩岩收到 BANDAI HK 既通知)
==========================================
DX 超合金魂 鐵甲萬能俠 特別獻禮
DX超合金魂 鐵甲萬能俠將於12月14日隆重發售, 為此於12月15日鐵甲萬能俠迷將有機會獲贈印有作者永井豪先生親筆簽名的DX超合金魂 鐵甲萬能俠海報乙張!!詳情如下:
內容: 屇時除換領海報外, 還有歷年部分的鐵甲萬能俠商品展出!!!!!
日期: 2012年12月15日(星期六)
時間: 下午6時至8時
換領處地點: 旺角西洋菜南街行人專用區 (荷里活商業中心旁)
換領方式: 於指定時間內, 攜同店舖正式收據和貼有香港授權代理雷射貼紙之DX超合金魂 鐵甲萬能俠包裝外盒到指定換領處即可換領, 數量有限, 先到先得, 換完即止。
*只接受香港授權代理之DX超合金魂 鐵甲萬能俠 商品 (即行貨)
*如因天氣惡劣而取消活動, 恕不另行通知
*活動內容&#23626;時可能會有所變動,而 恕不另行通知
*萬代(香港)有限公司保留一切最終決定權
======================================
DO DO DO DO ~~~~~~~~~ 特別消息 (岩岩收到 BANDAI HK 既通知)
======================================== ...
Vince 發表於 11-12-2012 06:52 PM

包裝外盒?咁咪要拎好大個盒?
頭像被屏蔽
要帶埋行代理包裝外盒至有份派海報喎:42:
以為會送你一對翼添。。。。。。。。:ar:
有片睇....D聲效...
改咩名好? 發表於 11-12-2012 06:42 PM

背景音樂加高熱火炎又發光發聲好正:61: