Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] DX 超合金魂 鐵甲萬能俠 (UPDATED 換領 POSTER 詳情@ #266 )

係未因為電問題咋?試下換個勁D既會唔會好D?

另想問本身有冇在裡面?
gemini61128 發表於 14-12-2012 11:51 AM

已用新電, 佢出高熱火炎O既光效係無問題....,但出眼O既光效就唔得....

另想問本身有冇在裡面?<---唔明問乜...?
係未因為電問題咋?試下換個勁D既會唔會好D?

另想問本身有冇電在裡面?
gemini61128 發表於 14-12-2012 11:51 AM

係要自己買, 冇電跟&#22021;......:he:
係要自己買, 冇電跟&#22021;......
ray文 發表於 14-12-2012 12:19 PM

係囉...咁鬼孤寒, 應該好似電器咁, 送埋電嘛.:shy:
係囉...咁鬼孤寒, 應該好似電器咁, 送埋電嘛.
pepsitang 發表於 14-12-2012 12:28 PM

可以再改善呢.......:78:
可能要7,8粒成本高呀......唔同remote1,2粒~:x
回復 4# Vince

請問樓主有無訂佢對翼&#22021;消息呀?唔該
C hing, does the eye of the Mazinger Z lit up properly?
Mine's left eye lits up a lot brighter than ...
Kolzz 發表於 13-12-2012 01:51 AM

try to little adjust the top led  to left or right ....!!(w/ inside photo)
回復 247# toy4jeff
暫時未有,其實日本都要今日先開訂呢!
放心,我自己都想知 會唔會有行呢,一有消息一定通知大家既
video edited 完 la ... 希望大家喜歡!
Vince 發表於 14-12-2012 12:29 AM

睇完 video,聽埋音效,當堂全身發熱,眼有淚光,尤其果段 opening,同埋果段步行聲效,呢 d 咪係細個果時睇電視既感覺。太惑動喇!聽日接佢返黎,一於攬住佢沖出旺角!高熱火焰!!:*
回復 249# Vince

thx. 希望有好清息啦
請問眼睛部份跟金剛火焰可以持續讓它一直亮著嗎
請問眼睛部份跟金剛火焰可以持續讓它一直亮著嗎
paoo 發表於 14-12-2012 01:48 PM

唔得。。。。。。。。
回復 253# 星月夜

了解
明天台灣才到貨......
回復 237# Vince

請問有無大大知道劍龍果兩句對白講咩?
回復  Vince

thx. 希望有好清息啦
toy4jeff 發表於 14-12-2012 01:21 PM

HK 同 日本 已同步開訂 ... :shiny:

http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1000000344/?TOP_A
另外,如果大家星期6 去換 poster 時亦可以係會場見到 飛翼 既實物圖。
poster sample (copy from bandai asia facebook)