Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] DX 超合金魂 鐵甲萬能俠 (UPDATED 換領 POSTER 詳情@ #266 )

希望唔洗點排啦…
好大問題喎~~ (可剪下雷射貼紙和商品條碼正本或直接出示外盒)呢段野寫出黎o個條友係咪白痴架?! 大拿拿成三千蚊買盒野返黎要剪爛個盒換海報? 有冇人咁做呀???

仲有, 如果我唔剪盒, 成個盒拎過去, 佢地會唔會剪盒呢? 定係要係個盒上面"吸"個印呢?
老實講, 要搞衰我個盒我一定唔會要個張乜鬼海報, 話知你乜野永井豪啦! 又唔係實中既~~~

好老實...齋影隻合金做海報已麻麻...合金我睇自己實物啦...
重要玩100名, 又要剪又要拎件大盒...個簽名印咋...又唔係直筆....
我就費樹陪笨大癲...當年幾舊買巨靈神行貨...咪又係隨貨送海報...唔駛排添...
今時今日, 隻DX 已唔平...又限哩樣果樣, 重要客行多次去...小家到呢....:67:
waste time...:45:
hard plastic...brain handicap:?
老實買左都唔會專登去排:36:換海報
我會出去睇下對翼!
不知道要多少 米啊?
好彩我搵到個大袋裝住, 如果唔係, 我都未必會出去換.:shy:
Vince 發表於 9-12-2012 10:51 PM

音效都做埋~~~呢個report真係前毛古人 :x

辛苦晒~~~~不過都係毒我唔到 :he:
音效都做埋~~~呢個report真係前毛古人

辛苦晒~~~~不過都係毒我唔到
黑色三連敗 發表於 15-12-2012 12:13 PM

個 Report 真係用左好多時間做 ga … 雖然仲有野可以改善既。毒唔到你都冇法 la,不過隻野係真心正,我會話係今年最出色既合金機械人。
正 但是资金有限就不买了 以后再说吧 谢谢这么详细的测评:$
正 但是资金有限就不买了 以后再说吧 谢谢这么详细的测评:$:$
有師兄去排隊未? 點情況呢?
有師兄去排隊未? 點情況呢?
Dr.AL 發表於 15-12-2012 05:12 PM

啱啱去到,排第 26 中。
已取,29號,六點去到排5分鐘搞掂