Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX13 - Terminator 2: Judgment Day: T-800 (Battle Damaged Version)

早兩日先拎完DX10 又要出去訂DX13 又要行多轉:70:
回復 287# starplatina

我當然有睇過
但T-850玩搶衫果陣戴咗副星星眼鏡
我當冇事發生過
回復 303# firefire

其實有咩自己打自己,除非炒家啫,都冇現貨賣,坐艇都係D炒家啦,關HT鬼事
頭像被屏蔽
回復  firefire

其實有咩自己打自己,除非炒家啫,都冇現貨賣,坐艇都係D炒家啦,關HT鬼事
跳跳虎 發表於 16/11/2012 19:46

我嘅意思係不是每個人都會隻隻都入,D炒家炒燶咗DX10大家都有着數,有機會D人為咗入DX13而撻DX10訂,咁到時HT咪有現貨囉,明未?
如果整隻加d舊化可能會仲靚.
呢D野邊有得咁預㗎?:58:就算撻訂,HT都立左5舊水,剩左果D貨佢唔識散去日本同美國呀?
黎緊DX13訂要成搓野,到時睇下D炒家撻得幾多次訂?
one more head w/ led +300
one more jacket +100
body kai +100

no big big gun w/ bag -110

compare w/ 10, 13 is not good deal.
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 312# KAWS

我都想睇下EB有冇可能以本傷人,定抑或自殺。:66:
頭像被屏蔽
真係好想標野而家公佈1/4開售價係$2000,爭番啖氣! 到時HT呢隻DX13即刻宣佈死亡!
KAWS 發表於 16-11-2012 08:15 PM

Can't agreed, there are difference market and 1/6 market is much much bigger than 1/4 in HK due to limited figure's HOUSE. :(
回復  KAWS

我都想睇下EB有冇可能以本傷人,定抑或自殺。
跳跳虎 發表於 16-11-2012 08:24 PM

I have no trust in EB's product anymore. :69:
HT禁樣一攪DX10究竟會去到咩價錢