Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX13 - Terminator 2: Judgment Day: T-800 (Battle Damaged Version)

回復 212# adqaad

我都系。。。。。。。。。。:44:
回復  firefire

唔係二百蚊?  我以為二百蚊。
@rtoo 發表於 16/11/2012 17:03

加二百蚊係VIP T1000銀色頭,之前有人講唔要T1000果舊野平HKD400就好啦。所以我話四百蚊
太貴了........ :63:

如果eb 突然用破低價二千頭開售佢果隻, 頂爛市, 咁就好了..........呵呵 :he:
咁不如出T3入邊條女(T-3O00)
starplatina 發表於 16-11-2012 05:57 PM

果個唔係 t-x 咩~~ :?
仲黎,細路都唔放過
咁唔差在出埋精神病院條肥佬呀,doctor Silverman  呀,養父母呀•••••
Oldcat 發表於 16-11-2012 05:51 PM

仲有ar John個friend呢,出開細路個body唔好嘥,
可以用多次,仲有成班警衛同救護員,skynet個黑人程式員,
佢老婆同個仔,練鋼廠班工人,哈哈,講笑,
想要Kyle Reese 先真,未來版或現代版都得。
回復 277# lokia

sorry 記錯咗
雖然預左會出,但冇林過又係DX,都冇林過禁密出一隻,DX10,跟著就DX13,真係好冇新意,為打EB而出,而且分明係CAP水版,生產時好多野都可以用反以前模改少少,E.G 頭,衫,BODY,甚至 T-1000頭........HT開始笨大化..:45:
我頭先企左好耐望隻DX13
件皮褸好似用番MMS. 隻料,
唔似DX10 隻真皮。有錯請指正!
仲有ar John個friend呢,出開細路個body唔好嘥,
可以用多次,仲有成班警衛同救護員,sky ...
MAX 發表於 16-11-2012 06:11 PM

T1 版 Kyle!must buy , 果種無奈而堅定不移嘅眼神:$
佢地而家的策略就係打死哂d對手,之後無競爭者咁就做得舒服好多,如果HT再大d而EB又未死的話,分分鐘收購埋EB
今次ht戴定頭盔先喇,喺單後級多咗個印,大約係話大貨同原型會有d差別,不作另行通知
我之前d單都無e個印既,係咪dx10出事後先加架??
回復 273# starplatina

乜Terminator有第三集嘅咩?
今次ht戴定頭盔先喇,喺單後級多咗個印,大約係話大貨同原型會有d差別,不作另行通知
我之前d單都 ...
coffeemak 發表於 16-11-2012 06:28 PM

我估遲d會印埋無得換貨,只可以返廠整:36:
回復  starplatina

乜Terminator有第三集嘅咩?
haha_muse 發表於 16-11-2012 06:29 PM

有,不過好似將第二集翻拍一次咁
雖然預左會出,但冇林過又係DX,都冇林過禁密出一隻,DX10,跟著就DX13,真係好冇新意,為打EB而出,而且分明係CAP ...
KidultSkywalker 發表於 16-11-2012 06:17 PM

^^^^^

dx13 係未唔用真皮