Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX13 - Terminator 2: Judgment Day: T-800 (Battle Damaged Version)

訂已落...期待快d出大貨~
回復 239# aruns

same here ... 乜都係假, 其實有愛既師兄應該快 D 去訂, 唔係到出年又好似 DX12 咁, 日日等唔知派到幾多號幾多點既單 ......
回復 241# firefire

唔係二百蚊?  我以為二百蚊。
二千一隻無限量的著衫FIGURE ?  
仲要DX10派緊無耐再收訂 ?
名符其實慘過被人強姦, 而家係自己說服自己去比錢人姦自己...  <---- 自己的感覺O者
回復  Usteakum
睇清楚再講,唔想同你解釋,
亦唔想有乜爭論,ok....?????
kafai1978 發表於 16-11-2012 04:58 PM

不用爭論~我只係想師兄了解作為第三者所看到的, 就算你是對, 當你以卑劣言詞辱罵他人, 也不會見得自己是合理的一方罷了..討論就討論....XYZ他人我覺得不需要
今次每人限訂一隻定兩隻呢?
回復 249# dragonken

已問1隻!
回復 112# neoneo

1930.....:53: 隨時又走樣。開始玩少d:o
回復  ckc882000

大家唔好鬧啦!!其實師兄你#128個時都未知係有版睇!你只係講左句"想訂既師兄們睇 ...
alan1128 發表於 16-11-2012 05:00 PM

其實在下冇嘈,只係以事論事,係自己未知真相前,吾好一口咬定人錯!
邊個吹水,邊個真係講事實好快知!
如果吾信人吾好回人,到証實人地吹水先插未遲!而吾係甘lol !在下用詞已經好有禮貌,出口傷人吾係君子所謂!
好啦,大家晤好再XYZ 落去啦,&#24320;&#24320;心心&#35752;&#35770;番只DX13 啦。 大家都系玩玩具之人,&#26080;&#35859;&#20260;和气啦~
回復 252# ckc882000

咁呢件事的確係有誤會姐! 大家講返dx13啦!!!! :65:
真係幾貴! 1700~1800 都會買既........:unhappy:
回復 240# how_1001

(講笑) 師兄你一廂情願以為其它吾使二千?可能跟住出個d吾二千都千九。 :34:

基于已有第一版及已&#35746;DX10 Ver,及比&#36739;仲意完整 T-800 look ,&#20005;&#36873;下,SKIP:74:
其&#23454;如果可以DX04gum又&#21452;body,同2套衫就好啦。。起&#30721;2&#20010;&#22836;都可以用