Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX13 - Terminator 2: Judgment Day: T-800 (Battle Damaged Version)

回復 269# Oldcat

重有個精神科醫生, 精片工場場景, 神經病院場景, 直升機, 貨櫃車 都未出:38:
DX10 都未攞就收DX13 訂................聽日睇過實物先決定比唔比錢
回復 278# MAX

skynet個黑人程式員唔錯.... 想要嫁
回復  Oldcat

重有個精神科醫生, 精片工場場景, 神經病院場景, 直升機, 貨櫃車 都未出
chankb 發表於 16-11-2012 06:45 PM

個人覺得
出細路john連哈利電單車應該都多人想要^^^^
成2千幾,加多幾舊要EB 1:4好過~
回復 292# E神

我會買:71:
已訂了,諗緊放唔放隻Dx10
個人覺得
出細路john連哈利電單車應該都多人想要^^^^
E神 發表於 16-11-2012 06:49 PM

yes,呢set好吸引 !!!
rention929 發表於 16-11-2012 06:55 PM

I don't think there is anyone wants their DX10 now, except price drop. At least I am think not to pick up my DX10.
rention929 發表於 16-11-2012 18:55

放要有預蝕二百左右嘅準備......{:2_123:}
需然幾吸引,但真係公佈得太快,啱啱先拎左DX10…大拿拿二仟銀真係要諗諗,班復仇者,P2…等緊我找數…睇嚟要EB公佈左Robocop,ht 嗰隻先有聲氣…
今次HT真係急左D....隻DX10即變...死貨:78:
今次HT真係急左D....隻DX10即變...死貨:78:

下晝約兩點到HT攞DX10,加埋我得四個人排隊,咁啱見到老细Howard响度 set緊display櫃,
大約望到有兩隻阿諾?!:?check完後四眼妺妹問我重訂唔訂新品,
我R R頭問係咪有新阿諾佢點頭我就話睇睇先,oh~~戰損版!唔錯喎!問下價要成千九蚊,
好大挣扎,突然察覺本來頭先冇人,點解突然走左十幾人出黎排隊?:50:
我又繼續望住display,繼續挣扎之餘,我又有發現,其實另一個爛頭可否著燈?o:?
我見Howard重响度就問一問可否著燈,他說可以後我就唔再掙扎了...:shy:
1�4同1�6始終都係兩樣野,呢D市場策略係HT先諗到,真係膠到無輪用DX13打DX10,基本上影響自己多過EB。

淨係DX10未派完,DX13開訂呢樣野就得罪唔少有心支持嘅人,DX10來日大把蟹貨在HT門市。