Toysdaily 玩具日報

查看: 8736|回復: 40

[Hot Toys] 睇完今期Milk關於HT T800嘅報導

見到佢每期都炮轟討論區對HT產品嘅評語,好難唔令人懷疑係HT嘅打手,甚至係HT對玩家發洩怨氣嘅一個渠道
所以呢......我唔會買呢本書.
我一向無睇, 不過就算睇了我覺無乜問題, 更唔會上心. 一來筆者是雜誌的人, 而HT是客, 佢無可能公開說客的不是. 而且人人口味/觀點都可以不同, 唔通我講一句出得差, 就會無人買? 同樣佢幫HT說好話, 都唔見得全部人會認同, 所以我認為大家講乜無所謂, 只要合理, 唔好人身攻擊就OK了.
我一向無睇, 不過就算睇了我覺無乜問題, 更唔會上心. 一來筆者是雜誌的人, 而HT是客, 佢無可能公開說客的不 ...
jeffloh 發表於 15-11-2012 03:59 PM

totally agree.......even in TD not all CHing dislike this figure.........are they all work for HT? I don't think so..........
回復 3# jeffloh

其實我都覺得佢點寫都影響唔到自己嘅購買意向,但每期都見到佢呢種寫法難免有多一點嘅猜測

仲有啲錯別字都好嚴重下
報紙、雜誌o既介紹,
永遠都有讚冇彈,
認真你就輸喇...!!!!!!
報紙雜誌就當然有讚無彈架啦.....! 唔係點解會比你登呀!
我都無睇~~~~~~~~~~~:38:
以前會儲,依家小買,論鬧人,佢其實應該叫D報刊雜誌,唔好寫佢什麼什麼高超成人藝術品先岩,要話都未論到話D玩家。
:67:當廣告睇下算~
我自己都係做出版,
香港嚟講,家下幾乎無雜誌可以賣紙平到書數
所以對客戶好係難免嘅,不過好似Milk咁有指向性就唔係好聰明
相對另一本所謂潮流雜誌報導就比較機械式~!
奶周就有佢嘅個人觀點就必定主觀~!!
睇你想睇邊類,睇佢就預左佢係咁~!依度亦唔旨一次有人話佢~!!
本人相信佢同某導演冇收倒HT啲咩利益~!
只係工作上佢都要上FORUM睇網民意見~!
比我時時要上嚟睇各大哥意見我都頂唔緊~!
小弟同小部份爸打都已好小吹水或轉地方吹......:79:
因為奶周既重點係潮流ma
呢本雜誌不嬲愛幫ht出頭,

最愛指鹿為馬:78:
頭像被屏蔽