Toysdaily 玩具日報

查看: 34624|回復: 88

[其他] HT玩家心聲

係,我係多謝hottoys出甘多甘正既frigure,但我開始對訂貨安排感到灰心,派貨慢都仲可以接受。
因為我係玩家,只要可以擁有就夠。但依家想擁有一隻心儀玩具都困難成甘!
唔係好多人可以準時五六點收工,分分鐘要ot到九更,點去訂?!唔揾錢點玩figure?!
好啦,有時間排就cut左,要焗住買單,三幾百我願卑,但下下卑大過千一張單,真係吃不消
了解師兄你的心情,我地唔係南亞人,我地唔似佢地全職排隊。我地亦唔識wer 爛塊面插隊。ht唔理香港人,我地點解要理佢,唔係呼籲罷買罷排,只係想大家反思一下。玩玩具定比玩具玩?
呢間HT D安排真係要插爆佢,網購唔搞,唔講截單日,成日要人排隊,你估好得閒,好過癮,不知所謂o既安排
一定要今日去咩,過幾日冇人先去訂,cut左就算,留返南亞,c9買{:1_204:}
回復 2# theredsneverdie

ching講得啱,ht都唔理玩家,玩家仲要支持佢咩{:1_204:}
網購咪又易比人炸??
有價有市就係事實了。
我又無話要去到罷買,不過就嚴選啦,如果無乜人排本來都會去買愛國者的,唯有放棄now
Hottoys話明天有新安排喎,等明天係咪有玩家喜訊:71:

自己排過一次black widow首日就決定唔再排啦,行過唔駛排先訂
始終係身外物而且仲有幾隻未得閒拆(包括隻black widow{:1_229:})
總之量力而為吧
網購咪又易比人炸??
有價有市就係事實了。
水水的基地 發表於 7-4-2013 01:39 PM

點解會比人炸......

網上登記....分批去比錢其實就最好....
本來剛想出發訂42!聽人講已截龍,ht 12點開門,1點截龍,ht惡成甘,隻限量800隻mark 7原本話早上8點派籌,我諗住凌晨3點去排架啦!又臨時改12點派左,對ht安排心灰意冷呢!
希望聽日真係有安排啦!
本來剛想出發訂42!聽人講已截龍,ht 12點開門,1點截龍,ht惡成甘,隻限量800隻mark 7原本話早上8點派籌, ...
玩具初哥哥 發表於 7-4-2013 01:56 PM

尋日我訂個時 聽到話開1點o波....
你話如果d訂單派貨方式唔係跟時間,而係隨機抽籤分批派貨,仲會唔會有咁多人排隊呢?{:1_203:}
我經過呢几日都對hT非常失望