Toysdaily 玩具日報

[其他] HT玩家心聲

晒氣
講咁多咪又係死去排或高追單
回復 33# rickytse5

咁佢滅亡左你係咪會好開心??
回復 33# rickytse5

咁佢滅亡左你係咪會好開心??
係,我係多謝hottoys出甘多甘正既frigure,但我開始對訂貨安排感到灰心,派貨慢都仲可以接受。
因為我係玩家 ...
marco852 發表於 7-4-2013 12:49 PM

{:1_197:}    唔緊要,唔玩HT , {:1_208:}    仲有medicom , bm, eb, 你有錢就得   :38:
回復  BigOil

Facebook~~~~
東方無敵 發表於 7-4-2013 04:01 PM

係喎,我睇頭冇睇尾{:1_237:}
都唔明做乜整個toydaily個個標題都係!炒家,反hottoys...我黎呢度係睇玩具幾時出,大家傾下玩具,睇買左新玩具既人post開心嘢!!真係唔知有無大大同我一樣咁唸
自己遲玩ht,都有高追過,亦都試過排三粒鐘買batman,但而家真係要諗下先,唔係排得耐嘅問題,而係炒家太倡狂,我自己就唔會再高追單,等班炒家消失,咁先係辦法,係又炒唔係又炒,邊有咁多錢!
今日十二點去到, 見到排到星際對面, 即刻掉頭走{:1_216:}

HT其實可以照星期五開訂, 但講明vip可以o係截訂後幾日去訂(到時再o係facebook公佈), 之後派貨都係派左vip先

好過而家變o左星期日先係第一日俾非vip人訂, 搞到個個都鬥早起身...
星期日開訂都重有機會訂到,平日要返工,放工咩籌都派哂啦,支持星期日開訂.....
回復 70# mikepanda97

ching, 星期五開訂, 唔代表星期日就已經截訂吧...
反觀今次星期日開訂仲令好多ching訂唔到...

真不知候活先生幾時先會有進步

真不知候活先生幾時先會有進步,無錯~玩具質素上明顥好好多
但訂購安排十年如一日,就係唔明點解唔肯搞網上預訂
好似小弟
回復  toyman

你係咪ht d員工?我意思只係反映ht本身及其合辦的機構無共識,處理不當!而非邊個最大責任 ...
玩具初哥哥 發表於 7-4-2013 03:36 PM

咪咁話人啦,人地都要搵食架嗎。累人比老細乍型就唔好啦:p
咁其實反映左件貨有好多人要,有價有市。
買阿凡賊,noland 唔洗排的。
水水的基地 發表於 7-4-2013 02:59 PM

bull shit!
佢有邊件貨無人要?
應該係果件貨炒唔炒得起。
呢D係事實。
星期日開訂都重有機會訂到,平日要返工,放工咩籌都派哂啦,支持星期日開訂.....
mikepanda97 發表於 8-4-2013 10:36 PM

你一定要排首日單, 就話星期日開訂姐, 如果唔一定要求首日單, 星期五開訂, 你星期日先去又有咩分別?
頭像被屏蔽