Toysdaily 玩具日報

[其他] HT玩家心聲

痴缐!明明龍尾個staff 截左堆賓賓 個經理黎到又派籌埋比佢地!!!
有時搵錢都要講下良心... 唔知要一味做勢就理得你風吹雨打
{:1_203:}無買HT好耐
以前派貨前一個月先cut,自black widow開始就冇呢支歌仔唱,其實香港自由社會,炒家咪炒law. 我就唔會同佢地買,冇得玩就算,用三,四粒鐘去排?!?!大家清醒d la
回復 8# 東方無敵

新安排就係抄家一條隊 玩家一條隊 唔洗掙 :he:
HT 明天的公佈不要令玩家失望好嗎?
我想,真係搞到流血衝突,令公司形象負面HT先識驚,咪成日以為有人排街買你D嘢好威,分分鐘搞到人人見你D產品只想起排隊、同賓賓南亞黑幫鬥爭!

最起碼,我現在對排隊買HT已經好討厭!:62:
{:1_198:}只能說我們真正玩家好無奈....搞咁多年,仲係咁,電話手機都變到智能啦,唔變通點得呀.
回復 19# BBCC

hottoys就黎好似毒品咁會上癮,有d人買唔到又咸苦咸忽,有d人又搵老婆老豆老母笨排3個鐘,有d人炒幾貴都買......唔買係咁就會死人,冇前途,冇將來:59:
學笨大,上網訂,最多比埋運費到屋企,有事先去門市,純粹自我ff
Hottoys話明天有新安排喎,等明天係咪有玩家喜訊
東方無敵 發表於 7-4-2013 01:46 PM

即場講聽日有新安排?可能係派籌三日全訂!
:44:改?唔多信...............

等排隊排到暈低一两件咪改囉
你未hit要做勢,我理解
但個品牌已經起哂朵,就唔好成日要班玩家陪班南亞人,C9風吹雨打啦!
人地排隊抄單心甘命抵,我地玩家要陪佢地癲!?
太唔fair卦!!!

好明顯今次HT係配合電影公司在上畫前做勢, 些類安排近年愈來愈明顯, 不知這是否電影公司俾License 給HT 的條件之一 (當中HT一定有得著才會配合), 人o地商業上的安排, 做消費者的可以唔俾人愚弄....

如果HT唔係咁安排, 今日<蘋果>點會報導?
其實公佈保證一至三個月都有得訂味得kaw