Toysdaily 玩具日報

查看: 12244|回復: 23

[新品消息] GFFMC #1002 MRX-009 PSYCHO GUNDAM (手機照,勿怪)

五,六年前錯過了, 之後炒到over兩,三倍價錢....... :69:玩家之喜~ 再版, 現在終於可以入手了~ 真係好大隻( 跟六神, 大帝差不多), 手功,上色一流~ :71:  

MA mode :

Ching, Congrats.
謝大大post新相..隻玩具都出左好幾日,只見到一班淨會討論價錢的銅臭post...一隻咁好既玩具連一個正常小小既新post都無...hk人實在可悲....

希望大大再繼續下去..即使手機相都好...thx:64:
賀喜樓主入到心頭好 呢隻的確係好野{:1_235:}
very glad that it has been re-issued and available for a reasonable price.
五,六年前錯過了, 之後炒到over兩,三倍價錢....... 玩家之喜~ 再版, 現在終於可以入手了~ 真係好大隻(  ...
manic_yin 發表於 19-5-2013 03:30 AM
Nice, thanks for sharing
呢隻上色真係一絕, 可惜我果隻 D 上色唔係咁好, 係背面有D問題, 不過整體都唔錯.
岩岩玩完變形, 搞左好耐, 好似難變過D合金魂機械人, 好彩最後都成功變形.

呢隻野上色超正, 又夠大隻, 又可以玩變形, 難怪無再販之前被炒起, 果然係神物之一:71:
回復 3# 老文

大大,這裡是香港,當然是金錢世界:36:
回復 1# manic_yin

我買的也是完美品,近乎0瑕疵:71:
回復 3# 老文

多謝支持~  :64:  香港地現實社會,怕買貴貨,怕蝕低,在所難免~ :67:
回復 7# Mo.P

我果隻都多地方"崩油"(由其是d邊位), 後腿金色合金位仲有"pat"油漬:69: 但要變形都實會花, 所以無乜所謂~ 呢隻野真係好大隻, 玩得好開心~:35:
回復 11# manic_yin
是日版還是行版?我隻行版還未拆。
回復  Mo.P

我果隻都多地方"崩油"(由其是d邊位), 後腿金色合金位仲有"pat"油漬 但要變形都實會花 ...
manic_yin 發表於 20-5-2013 09:14 PM

真係越睇越靚, 越睇越正, 對我呢D 呢世都無可能砌模型噴油噴到咁靚既人黎講, 呢隻真係岩哂心水, 同合金玩具果種反光立立令既又有另一種感覺, 最鐘意變形或者合體既機械人, 100 個LIKE{:1_221:}
重高達的而且確係神物:71:
好可惜bandai轉咗專出貴價成本低既robot魂, GFFMC真係好正