Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: manic_yin

[新品消息] GFFMC #1002 MRX-009 PSYCHO GUNDAM (手機照,勿怪)

呢隻真係大件夾抵食{:1_214:}

想當年同期買bandai重高及cms鷹頭獅合金 ,兩隻同價(或相差一二十),玩完一round 就已經後悔買隻cms!
飲岆淏
呢隻真係大件夾抵食

想當年同期買bandai重高及cms鷹頭獅合金 ,兩隻同價(或相差一二十),玩完 ...
roundbun 發表於 20-5-2013 11:14 PM

CHING 當年買左CMS 鷹頭獅就真係..., 之後一隻炒到上天, 一隻跳到落地, 我都係幾個月前用重高達一半多少少既價錢入番隻鷹頭獅, 我果隻仲要係咩香港特別版, 可以換水中形同飛行形態, 不過成隻野都係無野好玩...
如果可以對眼光d就更完美..:$
頭像被屏蔽
再版個色好似仲正過初版咁
超港人 發表於 21-5-2013 12:14 PM

我對過我fd果隻,係靚d!其實理所當然!
回復 12# 新丁一名

我隻行版~ 但我剛同朋友隻日版(他托同事剛空運到港)比較, 發覺我隻港版QC仲好{:1_203:}
Why the fine print on the box spell "Sensor lange" instead of "Sensor range"??
Is it some kind of special gundam terms or is it only a printing mistake??
回復 22# manic_yin

我隻都開了,不是完美,但算不錯。