Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 即將派貨!! DX10 T-800!! 已加大貨圖, 加少少個人感想...

回復 74# EDMONDLUN

咁有競爭先有進步丫嘛~
反正HT 1/4 BATMAN 之後都無其他消息..
T3 T-800(跟兩個頭雕) 唔怕無人買~
1/6 會再以BD出?會有人買咩?DX唔跟多個戰損頭已令我諗好耐先決定訂!
回復 75# kafai1978

但EB十二月出貨賣得玩得, HT我當同期開訂都要一年後至有得玩
回復 77# BigOil

我都覺得HT 未必會出1/6 BD版...
唔通只係多個BD頭, 之後全SET 同DX10 一模一樣?? 仲有人買??
回復 78# chungyuihing

要等一年 VS 即買即玩 已經輸晒啦...
除非質數同配件真係相差好遠啦
回復  EDMONDLUN

咁有競爭先有進步丫嘛~
反正HT 1/4 BATMAN 之後都無其他消息..
T3 T-800(跟兩個頭雕 ...
kimlam 發表於 5-11-2012 03:49 PM

:66: :66:ht,eb 狂出figures......
頂唔住`了.............:63:
回復 80# kimlam

好希望eb今次做齣好戲做低ht!!!等ht唔好再出埋曬d行貨:53:
回復  BigOil

唔通只係多個BD頭, 之後全SET 同DX10 一模一樣?? 仲有人 ...
kimlam 發表於 5-11-2012 04:14 PM

但T800冇戰損發光眼ge頭,係big mistake!仲頭已經出第三隻,仲要係出DX,都仲唔出。認真嚟講,好想爆粗!
回復  BigOil

唔通只係多個BD頭, 之後全SET 同DX10 一模一樣?? 仲有人 ...
kimlam 發表於 5-11-2012 04:14 PM

咁又未必,出BD版,DX10o的配件唔多o岩用,
改做爛頭、爛衫、爛心口同手、發光眼,
加埋最尾鐵鍊個場景地台,你都咪話唔吸引,
會出我一定訂。
回復  chungyuihing

要等一年 VS 即買即玩 已經輸晒啦...
除非質數同配件真係相差好遠啦
kimlam 發表於 5-11-2012 04:16 PM

下下等一年.............:47: :47:
冇曬心機.....:56: :56:

希望隊長快d出, 小弟十分期待, hehe  :77: :77::77:
from "sideshowcollectors - forums"
TonyM 發表於 5-11-2012 04:54 PM

ching,雖然係quote sideshow forum,但唔代表唔係做假呀!你都post第二次,你想表示咩呀?
今個月應該有雷神.LOKI.隊長,蛇叔同THE BOSS(如果唔延期既話...)

I think LOKI.隊長 should be a bit later around next Feb.
Gussing T800 should come out next.
Snake, Thor and Boss will be within this year...
回復 88# 十夜
HT 日本網站公布話蛇叔同THE BOSS 都係11月出,
咁應該呢個WEEK 係DX10, 月中同月尾會係蛇叔同THE BOSS~
其他REVENGERS 應該12月開始派掛...