Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 即將派貨!! DX10 T-800!! 已加大貨圖, 加少少個人感想...

密集式派係好事!!!!!!!:71::71:
但要派快D LAW~~!!!:77::77:
回復 11# dvddvdhk

果時未入坑,冇辨法先後追,都係比多7.5草
Dx 12 dx 07 之後又黎:help:
好呀!! 快啲,快啲!! T-800 等左半年,我鐘意密集式派貨呀!! (當然,大前提係keep住個質數)
回復 17# goblin2056

咁就無法啦 , 呢隻dx10係不容錯過 , 多幾十草都o.k.既 .
回復 14# kimlam

吾緊要啦 , 而家入左坑 , 以後鍾意既角色可以自己訂勒 :57:
回復  goblin2056

咁就無法啦 , 呢隻dx10係不容錯過 , 多幾十草都o.k.既 .
dvddvdhk 發表於 4-11-2012 06:18 PM

Yes!! 真係不容錯失!! 以前初入坑見到舊版要二仟幾!! 忍手無後追,好彩ht俾多次機會我,仲要係DX版full gear,美中不足係無左機械手
回復 21# dvddvdhk

係呀,之後所有鍾意既角色都自己訂!!
希望下個week派啦~
快D集齊DX08, 09, 10, 11, 12
如果下一個DX係Bruce Willis 就好喇!!
有阿諾點可以無布斯呢…
頭像被屏蔽
回復 22# Pixiv

係爭隻手啫 , 但其他野齊全晒 , 個頭仲開得 , 又係dx , 無得輸啦 !! 師兄無後追係明智之舉 !! 快d快d派啦 :help:
回復 23# kimlam

係又吾錯呀 , 出年有第五隻die hard , 出黎紀念下佢都好呀 !! 但係如果出dx吾知要跟d乜野先襯得起dx個價 ??

回復 4# 法比仔
:78:
回復  法比仔
TonyM 發表於 4-11-2012 09:07 PM

咦!! 今次呢張似樣好多!! :shiny:
回復  法比仔
TonyM 發表於 4-11-2012 09:07 PM

:71: :71: 隊長終於黎了~~~
有2個頭,又可以自組了~~:34: :34:
回復  Pixiv

係爭隻手啫 , 但其他野齊全晒 , 個頭仲開得 , 又係dx , 無得輸啦 !! 師兄無後追係明 ...
dvddvdhk 發表於 4-11-2012 08:54 PM

係喎!! 玩開頭,到時又可惡攪吓!! 配件真係唔錯,好彩無高追舊版