Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 即將派貨!! DX10 T-800!! 已加大貨圖, 加少少個人感想...

實在頭雕完全唔似,我個人覺得舊版似啲,好彩冇訂
奇怪,點解戰機兄唔趁機出現講下隻T800?
睇左實物,樣子非常年青。
奇怪,點解戰機兄唔趁機出現講下隻T800?
wiswis 發表於 9-11-2012 09:22 AM

:66::66::66:他一定會拿來EB比較
他一定會拿來EB比較
Ayumiwill12 發表於 9-11-2012 09:36 AM

會唔會HT班工人畫眼眉個位仁兄出咗事?如果近眉心個度畫低D同濃密D睇落會惡D,起碼唔會喊咁口,考慮下啦HT,反正有下一個批次嘅貨未上色。
回復 328# BigOil

師兄,請問你張單仍有嗎,pls check pm
回復  BigOil

師兄,請問你張單仍有嗎,pls check pm
adqaad 發表於 9-11-2012 10:35 AM

唔好再問lee d問題,想我比人lock a/c!唔會响度trade!ok?! lee度太唔和平,比評語話唔似都比人嘈,大家都係對件fig作評論!唔知果d鬧人係咪訂咗好多!睇到有人話大貨好過版!真係.....玩催眠。算啦!大家自己出去見下display係咪接受到咪攞囉!ok啦?d打手,炒家唔好惡意攻擊喇!
回復 337# BigOil

所以我都收左聲, 講下自己意見都俾人串...
唔好再問lee d問題,想我比人lock a/c!唔會响度trade!ok?! lee度太唔和平,比評話唔似都比人嘈 ...
BigOil 發表於 9-11-2012 11:25 AM

除左打手,抄家,仲有好多保皇黨:78:
除左打手,抄家,仲有好多保皇黨
E神 發表於 9-11-2012 11:40 AM

各為其主,各懷鬼胎!
其實個頭型係無問題, 問題出係眉頭上色, 偉大嘅PERS同復模細紋淡化度, 至於個波地.....好熟口面呢
頭像被屏蔽
實物同相都見過...................
心裡有數...........:56::31: