Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 即將派貨!! DX10 T-800!! 已加大貨圖, 加少少個人感想...

回復 315# BigOil

多謝師兄出手解圍...
其實我唔係話大貨唔得, 有師兄都覺得OK~
只係同我當日落訂果隻DX10 差好遠...
回復  BigOil

多謝師兄出手解圍...
其實我唔係話大貨唔得, 有師兄都覺得OK~
只係同我當日落訂果隻DX1 ...
kimlam 發表於 8-11-2012 09:38 PM

唔好咁講, 都係比下意見, 但有ching會覺得ok, 但我唔想再係咁, 咁貨不對版, 唔想係咁"退而求其次", 好過冇! 只可以再講, 如果冇買ver.1, 咪咁退而求其次好過冇囉, 個個人感覺唔同. 要對比ver.1同DX邊隻好, 我只可以講, 唔想比$1500買lee隻! 如果今日買得lee隻, 係咪第日又出一隻靚版, 我又訂, 跟住又係不對版我又要硬食? 我對t800冇去到咁大愛!

回復 317# BigOil

認同師兄!!
你睇隔離EB 隻T-800幾有誠意!! 即使佢收我2魚8,我甘心俾!!
反而HT呢隻根本同版相差九條街,淨低果1牛就係唔想俾!!
我見好多師兄都一直支持HT好多作品,係今次真係忍唔到!!
大家唔係有心搞事,係真心企出黎講句公道說話!!
唔通之後既DX11, Black widow等等… HT繼續貨不對辦,我地又要啞忍接受??
Black Widow唔好彩又走樣的話,但又比舊果隻似樣,又唔可以出聲!?

如果HT繼續係咁的話,真係好自為之…
頭像被屏蔽
唔係下話,我好想退單......得唔得
回復  BigOil

認同師兄!!
你睇隔離EB 隻T-800幾有誠意!! 即使佢收我2魚8,我甘心俾!!
反而HT呢隻根本 ...
kimlam 發表於 8-11-2012 10:33 PM

如果HT覺得出得咁冇問題,唔怕讓人退訂,佢比我退八成訂,我今次會多謝佢!
頭像被屏蔽
FUXK.....
走晒樣喎!!!:53:
我淨係見過威猛凶狠既T-800.
未見過可憐蟲咁既樣...........:72:
人地話A貨我都信......

以後唔再訂HOTTOYS啦......
加左訂變成抽超大蛋.....
回復  BigOil

認同師兄!!
反而HT呢隻根本 ...
kimlam 發表於 8-11-2012 10:33 PM

同意呀 :71:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
如果HT覺得出得咁冇問題,唔怕讓人退訂,佢比我退八成訂,我今次會多謝佢!
BigOil 發表於 8-11-2012 10:53 PM

師兄,我想後追,:56:
不如我退8成訂比你,哈哈
頭像被屏蔽
You are not the only one :53:
i have fully paid for the new spiderman, The display looks very very very dissapointed and AWFUL :70:
師兄,我想後追,
不如我退8成訂比你,哈哈
HKFS03 發表於 8-11-2012 11:47 PM

咁你密切留意虎虎!你a/c又pm唔到,lee度不便交易!
我領愿跌500,都好過跌多1000.。。。。。。。。。。
睇左實物,真係走哂樣喎