Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 即將派貨!! DX10 T-800!! 已加大貨圖, 加少少個人感想...

唉..我本身好期待..而家睇完好很驚...我唔想要健次郎...強烈希望係影相問題....
回復 1# kimlam
根本 Sample 個樣已經唔似....依家大貨相(如果堅係),噤就真係出事啦 !!!
kafai1978 果兩張相算好d啦
再樓上果幾張 真係見者心酸 聞者流淚
回復 258# pathk

你錯啦.....! 見者已經想問候下侯活全家!
回復 259# alan1128

喂!  喂!  喂! 唔好忘記你收過warning letter, 你仲黎???? :x
回復 260# thiam

我無粗言違語!唔係問發人地家人健唔健康都唔得呀??
回復 255# bunchan
BUN大, 我地唔好諗咁多, 留返一牛, 入EB 呢隻啦!!

回復 240# BigOil
係囉,o個位講到冇可能新不如舊o既師兄呢....???
Rome has fallen...  Hot Toys 1/6 神話不再. :42:
頭像被屏蔽
回復 262# kimlam

hahhahah....尼只1/4 wor...
唉, 除左似健次郎, 我又覺得似烙印戰士嘅 格斯,  hottoys你真係好想做漫畫figure咩?

上次隻city hunter孟波我最後用來改陳浩南, 呢次又黍??
其實有冇試過出左貨,唔掂
改善頭雕,再俾番舊客戶??
thanks
今次個T800頭已經唔係上色問題喇,
上次CA,後期貨執過對眼D上色,
都叫救到小小,做靚仔番D。
但今次直情成個頭走晒樣,冇得救。
唯一係帶超會順眼小小小..........!!!!!
回復 269# kafai1978

真系 唯一係帶超會順眼小小小