Toysdaily 玩具日報

查看: 48182|回復: 342

[Hot Toys] 即將派貨!! DX10 T-800!! 已加大貨圖, 加少少個人感想...

HTC facebook 公布下一個派貨嘅係佢!!

以下圖片轉自FACEBOOK 或其他師兄:

大頭:

跟當日令到我好期待o既官圖或樣版比較:

個人感想:
其實已經嬲到唔想打!!
DX10 係我今年最期待的FIGURE!! (因為唔知DX12 會突然出...)
我無舊版T-800, 難得HT 俾多次機會我地一班TERMINATOR FANS, 出DX版T-800!!
滿心歡喜o既一直等阿諾出貨, 點知琴晚一睇相, 心情直插谷低!!
連粗口都不能形容有幾失望!!
同我當初見到o既版, 根本係兩隻唔同o既FIGURE!!
如果你話我知呢隻係DX19, 或者係其他公司出既T-800, 我都會信!!
成隻T-800, 靈魂就係個頭雕...
我唔敢講大貨呢個頭雕唔靚, 因為各花入各眼...
但就唔係"我俾錢訂果個DX10 頭雕"囉!!!!
而家都唔知拎定係唔拎好!!
已經傻傻地俾HT 昆左$500, 係咪明知貨不對辦都要再俾多$1000 佢呢!?
做生意係咪可以咁做呢??
師兄們, 大家真係要諗一諗...

我自己就唔敢再訂任何HT 產品了....
特別係DX 系列...

相關帖子

頭像被屏蔽
根據上次提及既派貨大圖 , 而家係爭佢未出 , 所以到佢既機會應該有90% , 除非中間殺出一個程咬金就無辦法 , 不過只要有野派就係好事勒 !!!
I want CA also :(
昨天睇ADA 時,聽到有人問t800, 個員工當時抹緊玻璃, 佢話要大約年尾
I think T800 will be next but Snake, Boss and new Thor all should coming this year too...
頭像被屏蔽
唔緊要啦!之前啲公仔未消化晒!年尾出都係好事!:73:起碼銀包抖下,而且聖誕節仲可以叫老婆當聖誕禮物送俾我添:34:
咁11月都算係年尾…
HT facebook 都講左係11月出Dx10,應該無錯架喇
回復 9# kimlam

希望係虎虎bid到張單能順利拿貨
回復 10# goblin2056

師兄個時無訂 ? 未入坑 ? 之前見單好似貴2 , 3 舊 , 而家吾知勒 :38: 下次呢d熱門野都係自己訂好過益個d炒單既人 .
:45:HT密集式派貨.....
最好一星期派兩隻,而家攞極都成手單!
回復 11# dvddvdhk

我都係bid單,俾多7草~~
太遲入坑唯有買單啦…
快D~~~~~~~~~~:35: