Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 即將派貨!! DX10 T-800!! 已加大貨圖, 加少少個人感想...

回復 56# kafai1978

無錯:71:
:66:回復 59# kafai1978

靚仔咪好囉......似我!!
以HT依家嘅技術, 同近黎派D貨嘅表現
點會差過幾年前嘅出品, 剩係上色技術已經好好多. ...
DIG 發表於 5-11-2012 12:04 PM

我又唔覺而家出果d上色對比我兩年前入坑ge第一隻ht tony stark mech test ver出色?我覺得都係咁上下!反而多咗瑕疵!如果因為內地人工加而換次等工廠做,就已經好大影響啦!用較近期2011 exclusive batman頭雕對比dx12!dx上色對比已經怪怪咁,咁深色,紅噹噹!對比版已好明顯差咗!所以新一定好過舊,唔會囉!只可講ht失手情況高咗!
回復 63# BigOil
絕對認同師兄o既說話,
以前訂HT,基本上大貨肯定有板8、9成,
可以好放心;但而家反而要估估下,
板靚仲擔心,到大貨時,
可能隨時貨不對板.......!!!!!
小弟對T-800都好有大愛
亦因為ver1自911消防員figure重投HT懷抱
DX10亦有訂,但覺得今次頭雕神似度比上次遜色不少
入手DX ver只現為ver1配件補完
最後希望戰損版會真正推出
請問有冇大哥知道第一日單係幾多號呢?
我13�4單,唔知要等耐呢...:shy:
大家唔好太擔心啦…
HT 已經做過咁多隻Terminator,2隻阿諾,應該唔會失手既…
最多係上色 or 對可動眼過圓…
只係咁的話,我可以接受~
請問有冇大哥知道第一日單係幾多號呢?
我13�4單,唔知要等耐呢...
MAX 發表於 5-11-2012 01:14 PM

第一日單係3/4
第一日單係3/4
Paner1sti 發表於 5-11-2012 01:23 PM

唔該晒~~~
thankyou~~~
回復  BigOil
絕對認同師兄o既說話,
以前訂HT,基本上大貨肯定有板8、9成,
可以好放心;但而家反而要 ...
kafai1978 發表於 5-11-2012 01:04 PM

完全有同感,版出得太靚,反而擔心係咪大貨都係咁?!不過最近派果三隻頭雕(芒果,DX12 & luke)上色都好似深色咗!怪怪咁,感覺同以往唔同!不過等多兩日就知,可能同版一樣呢!
回復 70# BigOil

之前隻HAWKEYE同RED SKULL重有好幾隻都令人有返信心!點知.....係!又一次失望!不過芒果就無話失望既....本身就已經知個比例係有問題!:53:
回復 53# kafai1978

HT 已經開左條1:4, 唔知到時有無機會變成....
EB 1:4 T2 T-800(BD版) VS HT 1:4 T3 T-800(BD版) 呢??

係就真係世紀大戰喇!!
回復  kafai1978

HT 已經開左條1:4, 唔知到時有無機會變成....
EB 1:4 T2 T-800(BD版) VS HT 1:4 T3 T ...
kimlam 發表於 5-11-2012 02:50 PM

師兄睇黎好心急....:DD
回復 73# kimlam
HT已經預告左有1:4 T1 T800啦,
仲好似係同EB同一日公佈.....!!!!!!