Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 即將派貨!! DX10 T-800!! 已加大貨圖, 加少少個人感想...

正呀!:shiny:想當初都是因為T-800才入HT坑,無後追舊的,看到DX版就覺得系第二次機會就入了,也想不到我第一隻訂的HT竟然會是我的第三個HT。(第一隻:babydoll,第二隻:DX12)btw,T-800永遠是我心目中的科幻經典∼:$
回復 45# alan1128

見到DX07, 都唔抱太大期望, 只要唔好相差太遠就算喇...
正呀!想当初都是因为T-800才入HT坑,无后追旧的,看到DX版就觉得系 ...
how_1001 發表於 5-11-2012 11:19 AM

不錯, 你很節省:66:
回復  BigOil

唔係咩消息!!但係有聽過d朋友講!有睇過下個樣叫我唔好咁大期望!!都唔係咩小道!!:64 ...
alan1128 發表於 5-11-2012 11:15 AM

唔會啩,過兩日就知!如果又差過版,唯有放棄,因為已有舊版!
回復 48# Ayumiwill12

:shy:嚴選呀嘛,只訂鍾意既,手頭上仲有幾張單既架。州長來了之後再加埋自組既蘭保就可以成為魂斗羅了

之前有ching呢隻個頭雕唔批, 要到下個月先有貨派, 而家咁快派係咪代表已經批ok?
係就好囉, 我呢隻係買單入手, 仲要係第一日, 等咁耐終止有嘢玩啦~
之前有ching呢隻個頭雕唔批, 要到手下個月先有貨派, 而家咁快派係咪代表已經批ok?
係就好囉, 我呢隻係買單入 ...
ek080512 發表於 5-11-2012 11:39 AM

未批就大量生產?會嗎?上次有人出post應該係話州長同luke頭雕有d問題所以延遲呀?!
我有舊T800,新呢隻個板已經唔吸引,冇訂~!!!!!
但都希望大貨會有驚喜.....!!!!!
有感覺當EB公佈1:4 T800(BD版)時,
HT會出1:6 T800(BD版)囉,
到時必訂....!!!!!!
最壞打算 對眼出事 長戴黑超
回復  BigOil

唔係咩消息!!但係有聽過d朋友講!有睇過下個樣叫我唔好咁大期望!!都唔係咩小道!!:64 ...
alan1128 發表於 5-11-2012 11:15 AM

以HT依家嘅技術, 同近黎派D貨嘅表現
點會差過幾年前嘅出品, 剩係上色技術已經好好多.
你話好正又未必, 但我唔信新不如舊.
回復 55# DIG
如果淨計上色,而家有進步就當然架啦,
但唔係上色靚,就等於好過之前o個隻架嘛....!!!
回復 47# kimlam

咁我又唔會咁講....大家各有各睇啦....!可能到時大家無咩期望會有驚喜呢!:71:
回復 49# BigOil

我唔係想令大家失望架....真係唔洗理我!到是可能有驚喜呢!不過到時囉左記住上黎報告下覺得點....因為我無VER. 1 !所以我都想睇下有VER. 1既人點睇!!麻煩曬!!!:64:
回復 57# alan1128
其實可以做到同舊版差唔多已經好正架喇,
而且仲係可動眼。
但硬係感覺新版頭雕太"靚仔"喇...!!!!!
回復 55# DIG

到時大貨咪有結果囉!!:71: