Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 百獸王 VOLTRON 五獅齊集 - 大合體!! (限定人仔SVEN) P.9另一把十王劍及盾牌!!

其實我發覺ray文兄真係幾有錢的~:DD
冇錯呢, 呢個係比較可惜嘅地方呀.....可能因為要做半自動變型啦......不過合體完都非常重手呀~
ray文 發表於 26-10-2012 03:47 PM

點半自動變形???:?
楊仲恩
楊仲恩的機械人動畫亞視粵語主題曲 剪輯片段

http://www.youtube.com/watch?v=ND3YrhXMDhY
http://www.youtube.com/watch?v=bj2M8lDnwFQ

小弟好like Voltron, 但老實以而家好過以前咁多既技術,依隻野除左大,個樣真係好差,好呆好鈍好膠,仲要咁貴,但樓主大大對佢有愛就無計,替樓主銀包不值............
細個玩既超合金版本個樣仲好過佢先攞命.........
對於得咁少產品既Voltron 黎講,出到咁令人好失望
怕且始終都要有朝一日等到Bandai 出手先可以買得落手
回復 39# ray文

如果真,必入!:71:
多謝師兄開心share~~~神物即係神物,唔係一般凡人可擁有呢:42:
我都有自己供奉之物……就係黃金勇者了……
薜安 發表於 26-10-2012 11:07 PM

正呀, 每人都會有自己供奉之物呢~:love:
哈哈 原來係咁^^

總之,display既話呢隻一流,把玩既話就舊時果隻易玩d(細隻d易拎d)
紫月葵 發表於 26-10-2012 11:20 PM

一定呢.....起馬個外型體型win晒~ :DD
點半自動變形???
simpsons 發表於 26-10-2012 11:35 PM

其實前面所講, 只係一個一按掣會還原嘅設計......上youtube可以睇到呢~:58:
楊仲恩
楊仲恩的機械人動畫亞視粵語主題曲 剪輯片段
冬暖夏涼小恐龍 發表於 26-10-2012 11:45 PM

真係好令人懷念呀......啲音樂好震撼好有feel~:$
小弟好like Voltron, 但老實以而家好過以前咁多既技術,依隻野除左大,個樣真係好差,好呆好鈍好膠,仲要咁貴,但 ...
tallgeese 發表於 27-10-2012 12:29 AM

其實真係好認同你嘅講法, 但有時真係好難用價錢去衡量呢.....:38:
不過就係因為好多人對佢有愛, 但無奈產品真的太少呢.....而今次呢套產品亦主要嘅外國人, 所以未必啱其他人嘅口味.....但如果有朝一日可以出到超合金魂就真係FANS之福喇~:)
回復  ray文

如果真,必入!
yundai555555 發表於 27-10-2012 12:37 AM

如果可以出金屬色版就更prefect喇~:love:
多謝師兄開心share~~~神物即係神物,唔係一般凡人可擁有呢
kc53 發表於 27-10-2012 02:34 AM

係呢, 就算真係對佢好有愛都未必人人會入呢......:(
所以都好希望可以喺度share比對佢有愛嘅人.....:love:
我鍾意百獸王後面過氹氹轉,現在市價差不多係兩只百獸王了、、、
其實真係好認同你嘅講法, 但有時真係好難用價錢去衡量呢.....
不過就係因為好多人對佢有愛, 但 ...
ray文 發表於 27-10-2012 11:11 AM

鬼佬真係要求低...........間廠擺明知Voltron 冇產品,根本唔洗好有heart咁出都坐定笠六等人買