Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 百獸王 VOLTRON 五獅齊集 - 大合體!! (限定人仔SVEN) P.9另一把十王劍及盾牌!!

真係好大隻 !! 4k 唔貴, 如有金屬色仲正 !!
left1221 發表於 7-11-2012 01:47 PM

如果有金屬色就正喇..........:handshake:
樓主想請教你少少嘢,呢套百獸王係咪仲有個盾同把普通大劍咖?係包埋係入面定又係要另外買咖?請指教。
我想問下,武器係唔係要另外買?
樓主想請教你少少嘢,呢套百獸王係咪仲有個盾同把普通大劍咖?係包埋係入面定又係要另外買咖?請指教 ...
rpg.com 發表於 9-11-2012 05:01 PM

呢層其實我都唔係太清楚呀.......只係見過外國網站有, 應該係另外武器set之類.....:(
因為我跟晒一般set都唔見有.....只可組合到把十王劍呢.....我都好想要埋個盾呀....:help:
我想問下,武器係唔係要另外買?
verywai 發表於 9-11-2012 05:09 PM

如果係本post中組合嘅十王劍係跟人仔一齊嘅, 不需另買.....只不過樓上ching所提及嘅盾牌set就不太清楚呢.....我都好想知呀.....:unhappy:
thefwoosh.com/2012/07/first-look-voltron-black-lion-and-keith

我見到呢個網站寫住把普通劍同盾係跟黑獅子送咼。樓主個盒無?
樓主試下拆開黑獅子個底盒睇下,可能你收到黑獅子後開心得制無諗過入面收埋嘢。
等樓主好消息。因為小弟訂左想求正下先。
thefwoosh.com/2012/07/first-look-voltron-black-lion-and-keith

我見到呢個網站寫住把普通劍同盾係 ...
rpg.com 發表於 9-11-2012 05:50 PM

等我睇吓先~:43:
樓主試下拆開黑獅子個底盒睇下,可能你收到黑獅子後開心得制無諗過入面收埋嘢。
等樓主好消息。因為 ...
rpg.com 發表於 9-11-2012 06:26 PM

果然冇錯呢, 都冇留意到添......真係收埋在盒底呀........:shiny: 多謝ching提點~:64:

又可以多把十王劍同盾牌玩呢~ 希望ching都可以快啲收到啦, 期待你嘅分享呀~:)
多謝rpg.com ching提點, 可以多一把十王劍及盾牌玩呢......:) 真係大意冇留意到添~:(

我記得細個哥陣係叫 金剛戰神,
百獸王係唔係台灣叫法?
金鋼戰神係亞視改既,正式係獸王:43:
果然冇錯呢, 都冇留意到添......真係收埋在盒底呀........ 多謝ching提點~

又可以 ...
ray文 發表於 10-11-2012 01:05 AM

恭喜哂樓主,等我都放心啲。外國啲玩家都話mattel完全無指引話俾人聽啲武器收埋係盒底。如果有人唔知就掉左個盒既話就......
我記得細個哥陣係叫 金剛戰神,
百獸王係唔係台灣叫法?
sheep14 發表於 10-11-2012 03:25 AM

百獸王先係最早名稱……

不過獅子係萬獸之王……其實應該叫【萬獸王】 :36:

不過咁多年來 我一直唔明點解五隻獅子都無棕毛
唔通五隻都係獅子乸……:66:
恭喜哂樓主,等我都放心啲。外國啲玩家都話mattel完全無指引話俾人聽啲武器收埋係盒 ...
rpg.com 發表於 10-11-2012 05:25 AM

係呀, 因為之前幾隻都冇野收埋喺盒底......所以黑獅子說明書見到有盾都覺得有啲奇怪, 但自己又冇細心搵呢.....:(
ANYWAY都要多謝ching提醒呢......咁你幾時有得攞呀....齊晒5隻未?