Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 百獸王 VOLTRON 五獅齊集 - 大合體!! (限定人仔SVEN) P.9另一把十王劍及盾牌!!

真係好熱血最堅係有埋人仔
ZIN 發表於 26-10-2012 06:50 PM

係呀,Zin兄,有埋駕駛員陪覺正斗呢…^^
好想入:shiny:但錢方面:68:
好正牙!!D人仔仲要咁DETAIL :handshake:
如果持劍既話係唔可以直立,因為會向前跌,要屈一屈d腳關節先穩陣

話說,其實鬼佬真係好中意d大大隻既玩具,越大隻佢地越開心,反而好唔好玩,gimmick夠唔夠係其次,所以我地有d可能會覺得只係五個膠盒(打開獅子背黎放個人仔入去)合體,只係得個大字唔值咁貴,鬼佬就好中意覺得好有誠意
Ray兄你好犀利:he:
呢隻野真是一流...剩係 SIZE 已經殺晒...
不過外型就一般左少少 LO~
出第一隻紅師果陣都好想入……
不過如果日後出DX box set 點算
什至轉金屬色重出就XY喇……

果時已經覺得一隻已經咁Q貴 合到體
要幾牛野太貴……

果把劍叫十王劍呀……
最型係把劍……
頭像被屏蔽
回復 10# ray文

好好好大只啊:50:.  我人系美国, 但我去开果间都无入货, 只系某个美网上见过, 平均要成差唔多90美金只未计运费...买成个合体都几"拿利" 又全胶我接受唔到:56:.  不过成个人仔咁大只又几惊喜:66:
好想入但錢方面
yundai555555 發表於 26-10-2012 08:23 PM

唔緊要啦, 宜家post比大家睇住先, 可能遲啲會再版呢~:)
殺晒!!!!!!!!!!!!!!!!!!
好正牙!!D人仔仲要咁DETAIL
desectors 發表於 26-10-2012 08:26 PM

啲人仔真係好正, 之前出啲version好少咁detail呢~ 一陣再post埋所有駕駛員啲相出嚟~:love:
如果持劍既話係唔可以直立,因為會向前跌,要屈一屈d腳關節先穩陣

話說,其實鬼佬真係好中意d大大隻既玩 ...
紫月葵 發表於 26-10-2012 08:34 PM

冇錯, 而且外國地方夠大呀.....所以大啲都冇所謂呢~:^
頭像被屏蔽
回復 15# ray文

唔怪得净人仔就80 USD, 点解只红狮无人仔跟?
Ray兄你好犀利
cybster 發表於 26-10-2012 09:08 PM

OK啦:), 都係為咗回憶之物....所以都要乖乖比錢~:57:
呢隻野真是一流...剩係 SIZE 已經殺晒...
不過外型就一般左少少 LO~
36韜 發表於 26-10-2012 09:29 PM

其實都係架, 同埋膠咗啲咁.......但係回憶之物, 所以都會照入呢~:71: