Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 百獸王 VOLTRON 五獅齊集 - 大合體!! (限定人仔SVEN) P.9另一把十王劍及盾牌!!

百獸王細個好中意吖~~~呢set真係堅係正~~~:love:
too expensive... :80:
Hope bandai will make SOC version oneday.
如果唔連會場特別版藍獅子駕駛員Sven嘅話, 4K到啦~
ray文 發表於 26-10-2012 04:27 PM

嘩.........................................................................................................
4k 我真係買架蝙蝠車了
不過喜好又不能用錢計~~~~~~~~~~~~
從前面幾張照片中看不出, 原來是這麼巨型的啊:Q
難得駕駛員都有推出又的確不錯~
Ching, what is 半自動變型? Can show?
最正係D駕駛員,唔知隻百獸王活動能力如何?
你好嘢~~~~~~~~~~~:71:
百獸王細個好中意吖~~~呢set真係堅係正~~~
pein 發表於 26-10-2012 04:31 PM

冇錯呀,亦係我細個第一隻超合金呢…所以雖然貴啲,但完心願都要搵辦法入手呀∼^^[code][/code]
too expensive...
Hope bandai will make SOC version oneday.
Macross長谷有洋 發表於 26-10-2012 04:35 PM

如果可以出到就正喇…必入呢!
嘩.............................................................................................. ...
denniskwong 發表於 26-10-2012 04:35 PM

冇錯呢,所以有時好難用金錢去衡量呢…^^
從前面幾張照片中看不出, 原來是這麼巨型的啊
難得駕駛員都有推出又的確不錯~
手榴蛋包飯 發表於 26-10-2012 04:41 PM

係呀,某程度上都為了駕駛員而買呢…當然包括會場限定藍獅子駕駛員呀!
Ching, what is 半自動變型? Can show?
70's 發表於 26-10-2012 04:49 PM

上YouTube有得睇呢…即變完型一按掣自動還完咁……
最正係D駕駛員,唔知隻百獸王活動能力如何?
pastng 發表於 26-10-2012 04:58 PM

係呀,駕駛員係賣點之一,連會場限定都有駕駛員就知呢…勁正!
你好嘢~~~~~~~~~~~
gazza1211 發表於 26-10-2012 05:28 PM

為咗大家等我先做白老鼠呢…哈哈!
:$真係好熱血:$最堅係有埋人仔