Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 百獸王 VOLTRON 五獅齊集 - 大合體!! (限定人仔SVEN) P.9另一把十王劍及盾牌!!

真係好大隻~~~
好勁:71:
出第一隻紅師果陣都好想入……
不過如果日後出DX box set 點算
什至轉金屬色重出就XY喇……

果時已經覺 ...
薜安 發表於 26-10-2012 09:34 PM

都時先算喇......一係自己改金屬色.....:DD
把十王劍最勁嘅地方係可以自己拎上手揸都得(好大把)~:D
終於搵到個位可以供奉呢隻巨獸喇~:34:

回復  ray文

好好好大只啊.  我人系美国, 但我去开果间都无入&#361 ...
nycwingo 發表於 26-10-2012 09:50 PM

係呢, 所以今次好多謝朋友幫忙先唔洗運費喇.....入到好有滿足感呢~:love:
殺晒!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mushroom 發表於 26-10-2012 09:50 PM

係體型殺晒呀..........:DD
回復  ray文

唔怪得净人仔就80 USD, 点解只红狮无人仔跟?
nycwingo 發表於 26-10-2012 09:53 PM

你指藍獅子限定駕駛員SVEN??宜家見成舊水美金呀....:70:
紅獅子有駕駛員跟架, 隻隻都有架~
頭像被屏蔽
回復 49# ray文

你个朋友真系好, 咁大只就算系分开几盒带返香港都几麻烦
真係好大隻~~~
好勁
聖鬥士JACK 發表於 26-10-2012 09:57 PM

係呀, 真係大到......未試過玩咁大隻玩具同咁貴嘅價錢呢~夠晒滿足喇....:78:
回復  ray文

你个朋友真系好, 咁大只就算系分开几盒带返香港都几麻烦
nycwingo 發表於 26-10-2012 10:14 PM

冇錯呀, 所以佢好夠朋友呢, 帶咗個大行李箱幫我帶晒返嚟呀~:he:
OK啦, 都係為咗回憶之物....所以都要乖乖比錢~
ray文 發表於 26-10-2012 09:54 PM
作為回憶之物就真係值既,不過唯一比較算係缺點既應該係佢既spring-loaded mechanism,見人地外國review果隻d彈弓好敏感,合體果時成日彈番d獅子腳仔出黎,大大你果隻有冇呢個問題?
作為回憶之物就真係值既,不過唯一比較算係缺點既應該係佢既spring-loaded mechanism,見人地外國review果隻 ...
紫月葵 發表於 26-10-2012 10:41 PM

其實都有啲架, 不過只要避開啲按扭就冇mud問題呢~:he:
其實都有啲架, 不過只要避開啲按扭就冇mud問題呢~
ray文 發表於 26-10-2012 10:44 PM
咁就好d,因為我見果個鬼佬玩到雞手鴨腳咁,加上真係好大隻好重嘛xd

話說, 超中意大大你個display箱,特別訂造的?
我都有自己供奉之物……就係黃金勇者了……:52:
咁就好d,因為我見果個鬼佬玩到雞手鴨腳咁,加上真係好大隻好重嘛xd

話說, 超中意大大你個display箱,特 ...
紫月葵 發表於 26-10-2012 11:00 PM

:(其實個display櫃係裝修時已造落, 係設計嘅一部份.....只不過搵晒全屋得呢個位可以放得落, 所以暫時放住先呢~:he:
其實個display櫃係裝修時已造落, 係設計嘅一部份.....只不過搵晒全屋得呢個位可以放得落, 所以 ...
ray文 發表於 26-10-2012 11:08 PM

哈哈 原來係咁^^

總之,display既話呢隻一流,把玩既話就舊時果隻易玩d(細隻d易拎d)