Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 聖衣神話Ex 卡隆 起日本有D事發生左?

100%都係睇錢...
不過要睇下佢有冇良心...
IN'S某D鋪都唔止賴過一次野...
見仲有師兄撞過頭埋去...
...
小堅 發表於 27-10-2012 08:10 PM

良心??

i think 99.99% shop open is not for 良心

is for $
小弟都有去魂展,第一日唔駛半日卡隆,FREEDOM,GOGIAGA,索柏,WING ZERO都好快賣哂.
Chandlermok 發表於 28-10-2012 02:36 AM

so good, only open 2 days ??
頭像被屏蔽
回復 122# S20081997

It's a 3-day show so today should be the last day.

我現場見好多人問會唔會補貨,但我聽唔日文所以唔知個STAFF點答:80:

我有幸買左,個價咁貴攪到我想賣出去不過千金難買心頭好,一定唔會賣,魂SHOP會唔會再販我唔知,印象中好似冇.如果真係想要既可能早買會好D,VF25S同七劍係例子,當然玩玩具係為開心,我本人就絕不接受炒價,當冇出過算.

我呢次日本行本來想買埋VF25G同YF29,但原來日本個價仲貴過香港,吹脹.
良心??

i think 99.99% shop open is not for 良心

is for $
S20081997 發表於 28-10-2012 02:52 AM

頑仔未有良心囉...
頑仔未有良心囉...
小堅 發表於 28-10-2012 10:24 AM

今次佢都幾蝕住做呀
我兩個月前yahoo bid左一千銀話冇貨,重要比左一半訂,頂:63:
:38:虎虎隻卡隆都吾知係咪做馬。。。我發現好多隻都係同一個買家得到。。。
虎虎隻卡隆都吾知係咪做馬。。。我發現好多隻都係同一個買家得到。。。
TSING~YI 發表於 28-10-2012 11:35 AM

其實神話ex好多個月都係咁,成交黎黎去去都係同一班人
佢地根就係度做價。。。奸商奸商。。。吾奸真係做吾到商人?:56:
會唔會係為左慳手續費,PRICE本身就係佢地自BID個價
總知都係炒家當道呢.....:42:

樂天jp 拍到¥10000未完,即賣¥16500!當然未計運費!:@

哈哈,而家一隻賺¥10000,夠奸嘅話全部賠定再賣更賺,使乜交代、使乜兩頭撲、更唔使蝕住做!:78:
一波未平、一波又起:67:處女的取貨紛爭未平息,卡隆的混亂又接踵而來。真是慶幸自己唔追限定品,因為要儲齊普通黃金ex都夠哂煩啦~:70:
回復  S20081997

It's a 3-day show so today should be the last day.

我現場見好多人問會唔會補貨 ...
Chandlermok 發表於 28-10-2012 09:38 AM

thx bro 's reply ~