Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 聖衣神話Ex 卡隆 起日本有D事發生左?

In's 真係咁多奸商?聽完好驚:69:
小弟之前都係虎虎bid咗,一牛食剩四草,之後才知In's一樓舖,好驚冇貨呀!:63:
在Ins店訂了卡隆的一眾ching應已有心理準傋,聽日可能是退訂潮開始!!!:blame::blame::blame:
在Ins店訂了卡隆的一眾ching應已有心理準傋,聽日可能是退訂潮開始!!!:blame::blame::blame:
我叫好彩上個星期深水埗有間鋪然開訂!訂到一牛唔使卡隆!今日打電叫我星期二去拎:61:
你留意下拍賣,bid黎bid去都係個幾個id,但完bid後係冇評分紀錄,即係有冇交收過都唔知
p_lam0730 發表於 28-10-2012 07:13 PM

can PM me :handshake: pls n thx ~
我叫好彩上個星期深水埗有間鋪然開訂!訂到一牛唔使卡隆!今日打電叫我星期二去拎
toy666 發表於 29-10-2012 01:27 AM

:77::77: wish U good luck
我叫好彩上個星期深水埗有間鋪然開訂!訂到一牛唔使卡隆!今日打電叫我星期二去拎
toy666 發表於 29-10-2012 01:27 AM

Could you PM me where ?

Ching可否PM小弟去碰碰運氣,Thanks!
有冇ching知in's貓紅係咪有現貨?
同埋佢地幾時開返鋪?
有買ex雙子既我,唔明隻卡隆有咩咁值錢。
馬仔 發表於 26-10-2012 05:48 PM

咪係
一隻正版
+
一隻大陸版粒頭就砌到出黎啦
上色QC仲靚過B記
我好滿足~
頑童剛剛在facebook上登左:

魂展貨品如無意外 明天(10/30)到店
而有關EX卡隆 , 於本店訂的顧客每張訂單只能確保有一隻 , 多於一隻的需退訂 , 不好意思...而經過今次魂展 ,以後展覽既星矢系商品不再收訂..
頑童剛剛在facebook上登左:

魂展貨品如無意外 明天(10/30)到店
而有關EX卡隆 , 於本店訂的顧客每張訂單 ...
stonekeung01 發表於 29-10-2012 09:50 AM

今次班炒家重唔hihi
頑仔始終都係保不住個招牌, 而我覺得佢應該有貨多, 留起自己炒, 之前佢都話訂多過三隻先有變動, 但現在先派得一人一隻, 我幫個朋友一齊訂, 訂了二隻, 而家都唔知比朋友好定自己要!!!
好多野當故事聽下咪算,吾好當真。
你地計下。如果頑仔比足300隻貨。佢平均每隻要嘔5百至一千出嚟。個度要成2幾萬。廿幾萬可以買幾多玩具?會吾會為左我地呢班傻仔買家。付出廿幾萬?如果佢咁做。。佢就吾係商人。係聖人。
今次班炒家重唔hihi x 2