Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 聖衣神話Ex 卡隆 起日本有D事發生左?

頑仔未有良心囉...
小堅 發表於 28-10-2012 10:24 AM

yes, he need to use yr money to cover ( earn before)

keep clients n earn back later

good job ~
今次佢都幾蝕住做呀
iamfinethankuuu 發表於 28-10-2012 10:53 AM

coz day one : wrong price ~

becareful next time ~
虎虎隻卡隆都吾知係咪做馬。。。我發現好多隻都係同一個買家得到。。。
TSING~YI 發表於 28-10-2012 11:35 AM

2 smile ??!!
其實神話ex好多個月都係咁,成交黎黎去去都係同一班人
p_lam0730 發表於 28-10-2012 12:10 PM

:@......................................................ready dont know "wor"

can PM details ? thx
會唔會係為左慳手續費,PRICE本身就係佢地自BID個價
Chandlermok 發表於 28-10-2012 12:25 PM

i dont understand .......................

can tell more ? thx
樂天jp 拍到¥10000未完,即賣¥16500!當然未計運費!

哈哈,而家一隻賺¥10000,夠奸嘅話全部 ...
redcat2733 發表於 28-10-2012 01:27 PM

i feel bad boy must not do this

99.99% is pre-order how many , also give one

others refund pre-paid
一波未平、一波又起處女的取貨紛爭未平息,卡隆的混亂又接踵而來。真是慶幸自己唔追限定品,因為要儲齊 ...
花少爺 發表於 28-10-2012 01:31 PM

saint wars ~
JP lahoo most likely 17000-17500 finished last night.......
各大大,小弟覺得神話根本唔值千幾,大佬!HT都買到隻喇!虎虎個價不可信,至部都係炒家自bid做市!個價跌硬!
各大大,小弟覺得神話根本唔值千幾,大佬!HT都買到隻喇!虎虎個價不可信,至部都係炒家自bid做市!個價跌硬 ...
jo2joe 發表於 28-10-2012 04:55 PM

如果冇番出差唔多既產品,個價係唔會跌既......

我自己只玩正常版,唔玩限定,但卡隆基本上係第二個角色黎,舊神話我都有兩隻雙子,呢隻都想訂,但出到去時冇曬....我一直都諗,炒起就算,過千隻神話真係太貴.......
......................................................ready dont know "wor"

can ...
S20081997 發表於 28-10-2012 04:16 PM

你留意下拍賣,bid黎bid去都係個幾個id,但完bid後係冇評分紀錄,即係有冇交收過都唔知
回復 146# p_lam0730

r
大家知乜事啦!
如果冇番出差唔多既產品,個價係唔會跌既......

我自己只玩正常版,唔玩限定,但卡隆基本上係第二 ...
neo.L 發表於 28-10-2012 06:30 PM

講得啱,我就有玩限定,不過訂唔到就算,炒價一律唔買,玩少隻唔會死嘅!(利申,卡隆我訂唔到)
根本yaxoo 好多店係度互bid 做到”甘貴都有人買,吾買就無的假象”
我見太多⋯:*
yahoo班友其實大部份都係ins班老闆。。。佢地根本係夾埋搵玩家錢。
聯合做價係商人本色:70: