Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 聖衣神話Ex 卡隆 起日本有D事發生左?

就係佢地係頑仔訂左好多隻...
到時派唔到睇佢地點死...
之後先限訂三隻...
第一日冇限...
小堅 發表於 27-10-2012 12:09 PM

Oh !甘之前果d cut la!
咁舊年做咩唔買雙子ex?
00_GUNDAM 發表於 27-10-2012 02:14 PM

好多人見升左價都等再販,結果隻雙子好似坐直升機甘!
有人起頑仔Facebook 到話日本會場EX卡隆已售完了!
其實而家賣玩具都幾慘~~~~
in's point d老細好多都唔見哂人,唔知係咪拉大隊去日本魂展,
如果連頑X都唔夠貨,咁佢地就仲死
其實有無邊位大佬可以講我聽頑X故事既內容系乜?thanks
其實有無邊位大佬可以講我聽頑X故事既內容系乜?thanks
diamondcjm 發表於 27-10-2012 04:06 PM
有關EX卡隆...本來炒仔開 加3000YEN一隻~咁哩款野我 一開始開錯價都預蝕都算的了...今朝排隊果陣佢地突然 話唔加6000YEN一隻就幫唔到我買...所以今朝就出 了"有故事講"了... 為保頑童訂貨信譽~佢加幾多都會要...但而家係佢地加 幾多都唔係主要問題...係今次都相對難買得多...今日全 日加埋自己友果12隻...先得80隻左右...都仲爭200隻左 右~_~ 貨量就必定盡跑返黎~但極大可能會遲D先齊貨 及 如果 最後唔夠貨而訂得多過3隻既訂客 , 本人會作些少安排變 動... 各訂客請等最後一日星期日 本店的最後安排 謝謝

如果計訂一隻既客人~夠晒俾架啦~~係多過一隻既其他 客人佔好多....

from 頑仔
今次真係要睇下IN'S既鋪頭點死...
小堅 發表於 27-10-2012 08:52 AM

will not die,

call buyers get back the pre-pay "law"

they save buyers pre-pay so long , but ready no interst in bank

but can help them "run" their shop n free :67:
一人一隻算把啦........
yugi 發表於 27-10-2012 09:21 AM

support !!

main reason is I havent pre-order :DD:DD
我覺得係第一日搶手d.之後兩日應該會買到多d貨
TSING~YI 發表於 27-10-2012 10:13 AM

if bandai said : sold out ?? :78:
忠義兩難全! 長線信譽、短線賺蝕, 全在一念之間.
傲龍未展 發表於 27-10-2012 10:42 AM

no business can earn money everytime ~
佢地不是在頑童訂嗎,應該無問題喎,拿完貨仲可以加價
mushroom 發表於 27-10-2012 10:46 AM

:DD:DD
不過到咗HK就好難講呢, 事關HK人mud都炒一餐呀~
ray文 發表於 27-10-2012 10:58 AM

this is the main point
IN'S某鋪人格破產完,再破...
小堅 發表於 27-10-2012 12:11 PM

many shop are same ,

face to $ , 99% human want $
咪又黎抄價現貨又得賣,真金白銀訂哥D就無得拎,仲理直氣壯話依家係有得買無得拎
b855506 發表於 27-10-2012 12:33 PM

all shop no stock , then all go to yahoo :78:

earn more than shop