Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 聖衣神話Ex 卡隆 起日本有D事發生左?

回復 44# 聶風

神話 not worth...............
回復  ray文

睇黎得只卡隆同robot魂wing 炒得起, 头先见到日网现货&#20 ...
nycwingo 發表於 27-10-2012 12:04 AM

合理bor,兩隻都係得抽選:26:,Freedom又冇乜特別..較有吸引力的金GGG同H01又講明有魂Shop...
5知頑仔能5能夠取到平衡呢....
頭像被屏蔽
回復  zero2443

金GGG有魂shop? 无听人提过ge?? 不过我都订左所以算.   ...
nycwingo 發表於 27-10-2012 01:36 AM

日後定為預約商品:
SHF H-01
SHF Fourze Effect set
SHF 電王 超 Climax Form
SR超合金 GGG 金色破壞神Ver.
http://tamashii.jp/special/tamashii_nation/items.html

SHF同SR年年都會有,真係觸摸5到笨大心態:(
有愛就當然訂左先:71:半年後既熱情差好遠:42:

下...聽講好似係佢地係遲左到會場,果時D貨已經賣左好多出去

利申:有日本朋友係當地買野
下...聽講好似係佢地係遲左到會場,果時D貨已經賣左好多出去

利申:有日本朋友係當地買野
qooho 發表於 27-10-2012 02:17 AM

0, Y they late , is yearly main event ( about earn or loss )
0, Y they late , is yearly main event ( about earn or loss )
S20081997 發表於 27-10-2012 02:21 AM

咁尼層我就唔多知道啦:38:
咁尼層我就唔多知道啦
qooho 發表於 27-10-2012 02:40 AM

o, thx reply , call him tmw office hour ask for 2 smile "sin" :he:
佢一早開個甘既訂價,居心何在,自己諗啦!佢老人家成日玩野架啦
佢一早開個甘既訂價,居心何在,自己諗啦!佢老人家成日玩野架啦
ckc882000 發表於 27-10-2012 08:47 AM

今次真係要睇下IN'S既鋪頭點死...
一人一隻算把啦:44:........
我覺得係第一日搶手d.之後兩日應該會買到多d貨:36:
有關EX卡隆...本來炒仔開 加3000YEN一隻~咁哩款野我一開始開錯價都預蝕都算的了...今朝排隊果陣佢地突然話唔 ...
Code 發表於 26-10-2012 11:41 PM

忠義兩難全! 長線信譽、短線賺蝕, 全在一念之間.  :67:
今次真係要睇下IN'S既鋪頭點死...
小堅 發表於 27-10-2012 08:52 AM

佢地不是在頑童訂嗎,應該無問題喎,拿完貨仲可以加價
回復  ray文

睇黎得只卡隆同robot魂wing 炒得起, 头先见到日网现货&#20 ...
nycwingo 發表於 27-10-2012 12:04 AM

不過到咗HK就好難講呢, 事關HK人mud都炒一餐呀~:*