Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 聖衣神話Ex 卡隆 起日本有D事發生左?

頑仔在facebook 第一日已經話左夠派一人一隻。咁之後2日收到的貨就梗係用嚟炒啦。商人就係商人,點會死錯人架。。。:26:
頑童剛剛在facebook上登左:

魂展貨品如無意外 明天(10/30)到店
而有關EX卡隆 , 於本店訂的顧客每張訂單 ...
stonekeung01 發表於 29-10-2012 09:50 AM

比班炒家搞到大家以後無得訂:42:
回復 167# yugi

agreed!!  累人累物...
我想信價格唔係由炒家帶起,而係用家.
比班炒家搞到大家以後無得訂
yugi 發表於 29-10-2012 11:03 AM

根本係佢有心玩死d友,特登開甘平,自己又吾限訂多少,係甘收,死硬la!
而家計左條數吾肯蝕甘多,咪一人一lol,有d人真係一人訂兩隻,邦fan訂架 媽,甘果d人點呢?
頑仔在facebook 第一日已經話左夠派一人一隻。咁之後2日收到的貨就梗係用嚟炒啦。商人就係商人,點會 ...
TSING~YI 發表於 29-10-2012 11:01 AM

佢吾係香港賣,返日本放
心涼班炒家, 不過苦了一班玩家~
我只可以講, well done 頑童!
今次班炒家重唔hihi x 3...
哩單野簡直幫頑仔省招牌…點死都幫客要貨喎:!
根本係佢有心玩死d友,特登開甘平,自己又吾限訂多少,係甘收,死硬la!
而家計左條數吾肯蝕甘多 ...
ckc882000 發表於 29-10-2012 12:08 PM

我係哩邊都擺埋點解開咁平呀~等閣下可再猜下本人的心計
之前GAF POST過的~

咁就講下點解有 $850

就係因為以前 會場神話類 太易買...
次次收返黎都有400-500隻
上次紫龍標800 ~最後而家插到幾錢都唔想再睇
所以卡龍就是但諗住加 200蚊無事啦~~

同埋真係無睇清楚一張飛要成千YEN...仲送隻爛鬼CD...

再加普通雙子原來炒到咁癲...

同炒仔傾價果陣係已經收完三百隻左右ORDER..
最先傾好話要加3000YEN的...
都洗濕左個頭無辦法啦..
果刻計極最多成個SHOW無錢賺JE

今日睇YAHOO 原來加6000YEN 係要多謝炒仔們架啦~
~完~
我係哩邊都擺埋點解開咁平呀~等閣下可再猜下本人的心計可唔可以講蝕左幾侈多錢?

...
艾巴布 發表於 29-10-2012 12:52 PM
可唔可以講今次蝕左幾多?
我係哩邊都擺埋點解開咁平呀~等閣下可再猜下本人的心計

...
艾巴布 發表於 29-10-2012 12:52 PM

不過以前只係轉左色今次都叫唔同角色,再加上ex炒風效應:(
一人一隻算公平!唔似得五月咁可恥!!:blame:
一人一隻算公平!唔似得五月咁可恥!!
jo2joe 發表於 29-10-2012 02:00 PM

只係今次有效,今次後如果下次佢地分單訂都會有同類事發生:o