Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂出太空保衛者,齊齊討論一下 (3月1日 #341 UPDATED)

好正好正!!:77::77:
希望金屬表面高LA! 唔好膠包金啊......
Hello copycat

next time please quote that all the pictures and paragraph are copy from 五字頭耗子的玩具觀察|其之一五六六

Many ching here know who he is because he is so famous

here's the link
http://tw.myblog.yahoo.com/howza ... &l=a&fid=29
頭像被屏蔽
腳板噴射器高得滯
腳板噴射器高得滯
bigtomm 發表於 20-11-2012 04:35 AM

似乎真係高左D!
期待實物........:71::43:
睇下E張設計圖, 最左邊顯示左係拆前臂.
另外, 我真係好有興趣知道變左子母機后, 個轆會放係邊.
kr2004jp 發表於 19-11-2012 10:05 PM

子母機腳形態時, 板噴射器高得滯
睇下E張設計圖, 最左邊顯示左係拆前臂.
另外, 我真係好有興趣知道變左子母機后, 個轆會放係邊.
kr2004jp 發表於 19-11-2012 10:05 PM

因為 Y 記已出過太空保衛者,
儘管那東東未盡完美,但確實解去不少毒癮。
對合金魂這只能以平常心看待。

倒是大大你的頭像(太保郎),本來造形就特別,
加上產品少(EX 合金倒是拋出過幾張設計圖,不過,算罷啦),我就很期待合金魂肯推出。
不過, 未必個個都有買yamato個隻LAW.:34:

yamato都出左啦再出都冇乜特別, 重要細隻咁多都唔啱比例
vgggyo 發表於 20-11-2012 02:08 AM
不過, 未必個個都有買yamato個隻LAW.
馬仔 發表於 20-11-2012 11:38 AM

我都冇買
其實所謂設定比例,佢原本都係亂嚟㗎啦,唔跟動畫個樣?你睇而家有邊隻Rx78產品跟足原設或動畫版個外型㗎,最重要實物個外型靚仔就得啦。
就咁睇就好正,
不過到時出大貨多數又會"膠手膠腳",
好似大王者咁
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽