Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂出太空保衛者,齊齊討論一下 (3月1日 #341 UPDATED)

和大武士死法一樣.........
lukyuet 發表於 26-11-2012 07:32 PM

大武士果種變形方法真係:69:
我果隻變左一次之後就唔敢再變....
据闻可能系最后一只超合金魂。。
Mr.九流 發表於 26-11-2012 08:35 PM

你係笨大高層呀?敢嘅消息都收到,利害、利害⋯
好正,有版8成已收貨
回復 315# Mr.九流

希望唔係啦,仲有好多正合金都未出~:56:
G7啦:43:,17號大鐵人:71:,出埋18號仲好:35:,遲下又話有機出百獸王:),
唔通百獸王出係SR度~:47:
請問有冇新消息?
頭像被屏蔽
Interesting...:71:
見到又浮番上嚟,以為有新消息,我等等等等等等等等等
咁耐都未有消息, 可能等D人消化下隻萬能俠DX 先.
見到又浮番上嚟,以為有新消息,我等等等等等等等等等
taifat 發表於 17-1-2013 10:35 PM

嘻嘻嘻~~~等我同樣又引用到梁朝偉在[無間道]內的經典名句:
三年了啦.......................等了三年又三年..................三年之後又再三年............................................係咁無限等呀等等等等等等等!!!!!

等咗咁耐,點解仲未開訂?:63:
...呢幾個月完全冇新消息......
1/35 Gundam.... 完全冇新消息... cancel... will they be the same?
出太空保衛者,cancel唔出好過。出一些未出過的機械人或者別廠出得不好的,大賣的把握才更大。
上次隻試辦係未同版權持有人傾掂嘅,依家咁耐都冇新消息。。。希望冇事啦