Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂出太空保衛者,齊齊討論一下 (3月1日 #341 UPDATED)

Bandai VS Yamato ..... 各位請自行比較
轟太郎 發表於 5-11-2012 03:05 PM

對比後面的God Zigma的尺寸.... :unhappy:
合金魂,型好多。:D

對比後面的God Zigma的尺寸....
BRS 發表於 13-11-2012 11:11 PM
回復 257# 轟太郎

二個月左近。如果隻合金魂唔太貴或者都會入。
回復  轟太郎

二個月左近。如果隻合金魂唔太貴或者都會入。
tom0083 發表於 14-11-2012 11:30 AM

二個月左近咩意思
呢隻必入, 大愛........
太空保衛者係香港都幾多fans....雖然巳經係30年前既動畫.
請問有冇師兄知道開訂未 ?
嘩! Bandai 呢隻太空保衛者好令好有刑喎 ~ I like!:71:
我都想知....訂兩隻!!

睇下E張設計圖, 最左邊顯示左係拆前臂.
另外, 我真係好有興趣知道變左子母機后, 個轆會放係邊.

超合金魂 太空保衛者

來自義大利「盧卡市漫畫遊戲展 Lucca Comics & Games」會場的驚喜,
萬代特別將宇宙大帝置於超合金魂新作「太空保衛者Danguard A」身旁。
對照30公分高的GX-60宇宙大帝,大家可以揣測感受到「超合金魂太空保衛者」的約略大小。

這次於義大利「盧卡市漫畫遊戲展」的展示,
雖然沒有變形說明,我們仍可以發現「超合金魂太空保衛者」的許多細節喔。

↓以自己的電腦螢幕來看,這圖示雖然沒有30公分,但我已經可以接受捏…

↓日前於「tamashii nation」展出的超合金魂 太空保衛者(惑星機器人譚亞露A/太空保衛者)。

:73: 要拆手了~

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節
好正好正!!:77::77:
希望金屬表面高LA! 唔好膠包金啊......
Hello copycat

next time please quote that all the pictures and paragraph are copy from 五字頭耗子的玩具觀察|其之一五六六

Many ching here know who he is because he is so famous

here's the link
http://tw.myblog.yahoo.com/howza ... &l=a&fid=29