Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂出太空保衛者,齊齊討論一下 (3月1日 #341 UPDATED)

出太空保衛者,cancel唔出好過。出一些未出過的機械人或者別廠出得不好的,大賣的把握才更大。
gazza1211 發表於 24-2-2013 07:20 PM

不一定,大王者一出死得好慘
我覺得超合金魂好似GFF,HcmPro,咁慢慢消失.

被SR合金取代,

被SR合金取代,
taken 發表於 25-2-2013 01:28 AM

啋~~啋~~啋~~吐口水再講過!!!

超合金魂長出長有.........................直到大家百年歸老!!!

被SR合金取代,

但2樣野黎, sr合金應該唔會玩變形合體

可惜合金魂始終都係主力老餅市場, 熱門既已經出得7788 (六神/金毛/大帝......), 未出既好似亦唔打算出 (百獸王, 光速電神.....)
我唔介意合金魂斷line.......

笨大一定會開新line接替合金魂來強襲各大大荷包...所以...

笨大點會死錯人................:34:

被SR合金取代,

問題係SR合金已經比ROBOT魂取代左.:36:
只要出DX內構加發聲著燈,大家也要乖乖比錢。
正所謂"一雞死, 一雞鳴".:36:

我唔介意合金魂斷line.......

笨大一定會開新line接替合金魂來強襲各大大荷 ...
老文 發表於 25-2-2013 10:40 AM
小弟始終比較喜愛合金魂, 嗰種精密嘅設計, 合體結構同埋機體size, SR超合金比唔上嘅, 起碼小弟剩係有興趣買戰隊系列
等到頸都長左幾吋.....
554915_340236016077787_957116361_n.jpg 644211_340235999411122_1433816934_n.jpg
台灣 Tamashii 展 UPDATED
OK喎! 之前話四月出,但無晒聲....希望出到啦~ (雖然機會唔大)
人形正, 但飛雞mode好似怪怪地:67:
就咁睇,同y記好似無咩分別咁。希望變型會有特破。
外型比Y記更傳神.....感覺呢隻似好多, 不過可惜細隻左D......