Toysdaily 玩具日報

查看: 12500|回復: 77

[Hot Toys] 當訂單變成實物 (系列二 : Batman DX12)

呢隻都可謂HT破天荒咁快派貨既一隻 , 絕對出乎意料 , 吾理背後原因係乜野 , 只要出得快同QC好就係玩家之福 :71:  有師兄話呢隻麻麻地 , 可能我要求低 , 呢隻係收貨有餘 , 仲要一盒ok , 返到屋企再check都無sad位 (可能我吾覺係sad掛) , 真係好好彩 !! 而家既心情都仲好興奮 , 原本要出年先有得玩既野 , 而家就擺係眼前 , 可能我地已經慢慢接受左訂HT野係要等呢種潛規則 , 當佢有突然既安排就會好驚喜都未定 . 長話短說 , 分享下d低清相先 !!

開盒相一張

.
最鍾意佢個攝石頭 , 方便又易處理 , 讚 !!

.
頭雕我覺得ok架勒 , 點為之似 ? 最緊要係擺出黎 , 吾使擺個名出黎 , 人地一睇都知佢係邊個 , 係我個人準則就可以叫做似 , 呢隻DX12比我老婆一睇都知佢係邊個明星 , 仲想點 ?

.

.

.

.
收完呢隻 , 而家就好期待 1/4 既 Batman , 希望到時都會有呢次一樣興奮既感覺啦 !!!
支持∼∼呢隻無咩特別SAD位,算係放下心頭大石∼
:71::71::71:呢隻batman,我個人就10分滿意~~~~
仲好期待之後既bane,catwoman...:35::35:
不過最最最最最期待都1:4batman~~:handshake::handshake::handshake:
呢隻batman,我個人就10分滿意~~~~
仲好期待之後既bane,catwoman...
不過最最最最最期 ...
EDMONDLUN 發表於 5-10-2012 11:28 PM

英雄所見略同 !! 希望又可以快d打尖出就好勒 :57:
今次又出得幾好喎:71:師兄人面頭係咪冇可動眼架?:64:
英雄所見略同 !! 希望又可以快d打尖出就好勒
dvddvdhk 發表於 5-10-2012 11:36 PM

:DD:DD出batpod先啦~~~
師兄記得batpod第1日單係幾時嗎?:?
今次又出得幾好喎師兄人面頭係咪冇可動眼架?
kc53 發表於 5-10-2012 11:39 PM

人面無可動眼 , 但已經吾錯架 !!
可惜呢區有好多"專家"鐘意雞蛋裹挑骨頭,得一想二,開口埋口又話呢度唔得,哥度唔似,成日話冇佢地D意見HT又點會進步,咁把炮又唔自薦去HT做,造福人們
出batpod先啦~~~
師兄記得batpod第1日單係幾時嗎?
EDMONDLUN 發表於 5-10-2012 11:42 PM

sorry , 呢個真係吾記得 , 我只記得我自己係截訂前幾日先訂 , 所以今次就算派都吾會咁快輪到我呢 :help:
我都覺得幾正:71:似樣,面具頭更加無話可說,d師兄映到真人咁,比我個fd睇,唔講佢以為係真人:50:
sorry , 呢個真係吾記得 , 我只記得我自己係截訂前幾日先訂 , 所以今次就算派都吾會咁快輪到我呢 :help ...
dvddvdhk 發表於 5-10-2012 11:47 PM

:67:我都係7月7號先訂,
希望呢隻會派快D,:o
唔好好似BATMOBILE咁..........:*
恭喜師兄拿到手!我都這幾天去拿先!
我都係7月7號先訂,
希望呢隻會派快D,
唔好好似BATMOBILE咁..........
EDMONDLUN 發表於 5-10-2012 11:52 PM

承你貴言 , 希望快d出啦 !!
恭喜師兄拿到手!我都這幾天去拿先!
akiaki 發表於 5-10-2012 11:52 PM

師兄要快d勒 , 如果吾係d炒家放到單 , 就會多左人攞貨架勒 !!
承你貴言 , 希望快d出啦 !!
dvddvdhk 發表於 6-10-2012 12:05 AM

BATPOD細盒過BATMOBILE咁多,:77:
應該派快好多~~~:67: