Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 當訂單變成實物 (系列二 : Batman DX12)

BATPOD細盒過BATMOBILE咁多,
應該派快好多~~~
EDMONDLUN 發表於 6-10-2012 12:07 AM

同埋無左頭雕呢個因素 , 都可以係派快d既理由 , 何況派緊batman , 比架車佢揸下都好應該 !! 之前訂pod係諗住比catwoman坐 , 係尾話出t800先 , 又諗住比t800試下坐又點呢 , 點之峰迴路轉而家變左有機會比番主角自己坐番 , 真係人算不如天算呢 !
同埋無左頭雕呢個因素 , 都可以係派快d既理由 , 何況派緊batman , 比架車佢揸下都好應該 !! 之前 ...
dvddvdhk 發表於 6-10-2012 12:12 AM

加上BATPOD唔算大盒,:36:
可以放多D貨係門市都唔怕~~:66:
動漫ONLY可以一人訂一隻。。。仲要係學生就訂了IRON MAN 放棄BATMAN 有D後悔TIM。。。IRON MAN仲要有排等
我的訂單依然係訂單  :$ 9號單 :help:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
大大開Post 支持下先:71: 我雖然覺得真人頭雕同官圖有出入,但一早已不存希望會一樣,依家嗰個我已經接受,而且呢隻竟然係我第一隻DX!! 初以為係T800,所以很開心:35: 但講真呢
大大開Post 支持下先 我雖然覺得真人頭雕同官圖有出入,但一早已不存希望會一樣,依家嗰個我已經接 ...
kevinwong4ever 發表於 6-10-2012 09:30 AM

師兄 , 首先恭喜你入手第一隻DX :64: 其實官圖同大貨有出入係預左 , 只係希望佢既出入吾好太大就得勒 , 吾好似第一版美國隊長 , Alice 個d就已經好好架勒 ! 今次呢隻小弟覺得收貨有餘 , 係咪可以再好d ? 呢個答案一定"係" ! 不過有時做人阿Q一d , 將個最高標準降低少少 , 做人都會開心d , 玩都玩得開心d , 買玩具番黎都係想尋開心啫 , 無謂自尋煩惱吖 , 其他人點講我都吾在意 , 自己攞上手玩先係最佳感受 !! 希望師兄慢慢享受呢件早黎既玩具 , 玩盡佢 :handshake: 係呢 , 師兄最期待下一隻出乜 ?
師兄 , 首先恭喜你入手第一隻DX  其實官圖同大貨有出入係預左 , 只係希望佢既出入吾好太大就得勒 , ...
dvddvdhk 發表於 6-10-2012 10:23 AM

:71:師兄講得好~~~~
我自己就想ht快d派新版thor~:43:
師兄 , 首先恭喜你入手第一隻DX  其實官圖同大貨有出入係預左 , 只係希望佢既出入吾好太大就得勒 , ...
dvddvdhk 發表於 6-10-2012 10:23 AM

我等緊州長:35: 同意大大講法,自己耍求一向不是太高,因只是一件玩具:36: 所以依家咁樣我已經收貨,希望州長QC 好似咁樣我都收貨:73:仲有1/4 呀:79:
師兄講得好~~~~
我自己就想ht快d派新版thor~
EDMONDLUN 發表於 6-10-2012 10:36 AM

我依家最想佢出dx10 t800 , 不過如果係坊間個傳聞係真 (話個頭雕出事) , 吾出住都係好事黎既 . 根據我依家手頭上既訂單 (Preadtor 2 , dx10 t800 , ca 2 , black widow 2 , joker dx11 , catwoman , batpod 同埋 batman 1/4) , 咁我第二想佢出 ca 2 呢:35:
dvddvdhk 發表於 5-10-2012 06:23 PM

well said... :71:
我等緊州長 同意大大講法,自己耍求一向不是太高,因只是一件玩具 所以依家咁樣我已經收貨 ...
kevinwong4ever 發表於 6-10-2012 10:45 AM

我都從未玩過 1/4 , 係鋪面就見得多 , 吾知攞上手既感覺係點既呢 ?:handshake:
我依家最想佢出dx10 t800 , 不過如果係坊間個傳聞係真 (話個頭雕出事) , 吾出住都係好事黎既 . 根據我依 ...
dvddvdhk 發表於 6-10-2012 10:48 AM

:58: 師兄都訂訂埋埋唔少野.........
我都從未玩過 1/4 , 係鋪面就見得多 , 吾知攞上手既感覺係點既呢 ?
dvddvdhk 發表於 6-10-2012 10:52 AM

:35:我都係~~
所以超期待HT既1:4batman:handshake: