Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 當訂單變成實物 (系列二 : Batman DX12)

但願如此
dvddvdhk 發表於 6-10-2012 02:14 PM

:x:x:x今年仲有3個月先完~~
希望派多D貨~~~:34::34:
只要出得快同QC好就係玩家之福~:$講得好岩!ching~
我都好其待1/4 batman~:handshake:
回復 47# sonsonsun
HOTTOYS第1隻1:4~
我都好想知係點~~:35::35:
回復 48# EDMONDLUN

如果同個版有九成似~~我都收貨!!!:$
回復  sonsonsun
HOTTOYS第1隻1:4~
我都好想知係點~~
EDMONDLUN 發表於 6-10-2012 05:13 PM

引脛以待 !! 佢個 no. 係 QS001 係咪 quarter szie 既意思呢 ??
回復 49# sonsonsun
:35::35:我攞左DX12之後:35:
更期待1:4~~:34:
回復 50# dvddvdhk
:58:可能係~~~~
回復 51# EDMONDLUN

hahaha~我都係~
琴晚開盒實在太開心啦~
想再黎多次!:DD
回復 53# sonsonsun
:58:師兄放返入去,
之後再開過盒~~:34::34:
回復 54# EDMONDLUN

盒已開~回不了頭啦~:sad:
hahaha~更何況...我呢個機會我已比左細路~:^
所以我更其待1/4 batman既開盒禮~:shiny:
回復 53# sonsonsun

淨係諗下到時佢個盒既設計都有排興奮呀 !!
回復 56# dvddvdhk
同師兄們講講下,搞到好想快D攞~~:63::63:
回復 55# sonsonsun
:66:師兄,仲有DX 11 JOKER 2.0~~~
師兄可以等下先 , 既然手上已經有得玩 , 遲d可能有好價都未定 !!
dvddvdhk 發表於 6-10-2012 02:13 PM

就係睇下有無靚價~~~~~~~~:he:
就係睇下有無靚價~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 6-10-2012 05:51 PM

咁就要睇下班師奶少女 , 阿叔阿嬸 , 南亞賓賓 , 佢地幕後班老細個d單或現貨放吾放得切或者放吾放得晒而定勒 .