Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 當訂單變成實物 (系列二 : Batman DX12)

回復  dvddvdhk
同師兄們講講下,搞到好想快D攞~~
EDMONDLUN 發表於 6-10-2012 05:48 PM

呢隻出都無師兄咁快有得攞 , 因為我係動漫後 1/8先訂 :time: 不過諗下都係開心既 !!
呢隻出都無師兄咁快有得攞 , 因為我係動漫後 1/8先訂  不過諗下都係開心既 !!
dvddvdhk 發表於 6-10-2012 06:05 PM

我係動漫第一日去訂,都排左成兩個半鐘!
師兄,你都應該係頭果批攞
回復 56# dvddvdhk

我已然發緊癲啦~~:no:
回復 58# EDMONDLUN

DX11唔急~~~等我生日先收都ok~:shy:
回復 64# sonsonsun
:58:好忍得下喎,師兄~~~
回復 65# EDMONDLUN

小弟12月生日啦:DD
好快ja:shiny:
回復 66# sonsonsun
:71::71:咁應該冇問題~
JOKER 2.0派貨時間表都好似係差不多時間~:78:
總覺今次頭雕色水好面青青, 眼神好散.....:74:
總覺今次頭雕色水好面青青, 眼神好散.....
龍珠迷 發表於 7-10-2012 04:22 AM

其實係我影得差啫:( 實物拎上手會好d , 反而覺得佢偏紅添 .
真係估唔到咁快有得玩!仲記得當日同師兄你一齊曬住排隊大汗疊細汗鬼咁辛苦都覺值得嘅!
不過我都係逃唔出黑仔之名!我隻 Batman 又要去換!:63:
真係估唔到咁快有得玩!仲記得當日同師兄你一齊曬住排隊大汗疊細汗鬼咁辛苦都覺值得嘅!
不過我都係 ...
emme 發表於 7-10-2012 09:54 AM

個次個程仍然記憶猶新呢 :( 師兄又咁吾好彩 ? 今次邊一part出事 ?
個次個程仍然記憶猶新呢  師兄又咁吾好彩 ? 今次邊一part出事 ?
dvddvdhk 發表於 7-10-2012 10:10 AM

我嗰隻個肚位最底有塊膠飛咗出嚟!初頭以為係正常不過左右對照一吓先發覺飛咗出嚟嗰塊膠係末癡實!:42:
多謝真心分享。:D
我嗰隻個肚位最底有塊膠飛咗出嚟!初頭以為係正常不過左右對照一吓先發覺飛&#21 ...
emme 發表於 7-10-2012 10:17 AM

師兄吾通真係中左sad貨咒 ? 真係吾好彩 , 因為呢隻睇咁多師兄講已經係少sad位 . 雖然有得換 , 但要走黎走去都係好吾方便 , 希望師兄過埋呢隻之後 , 其他攞既貨都全部無問題 , 一次貨都吾使換 :77:
回復 73# kofumanutd

多謝觀賞 !!!