Toysdaily 玩具日報

查看: 27483|回復: 45

[玩具攝影] 死唔信邪犯賤高追不良品【Unicorn 獨角獸 Prism Coat】GFFMC 1008 珍珠色

死唔信邪犯賤高追不良品【Unicorn 獨角獸 Prism Coat】GFFMC 1008 珍珠色

死唔信邪犯賤高追,我18xx 高追左全新(賣家話),俾咗錢先可以開盒check, 結果一開就是黃,心情一沈... anyway, my GFFMC collection is complete...
http://gundamatefsf.blogspot.hk/2014/06/unicorn-prism-coatgffmc-1008.html

頭像被屏蔽
白色玩具的死穴{:1_213:}
..................... :(
唔想講埋d討好及安慰說話, 但真係感受唔到任何珍珠白/白嘅感覺, 坦白講只是一隻存放已久變左色嘅米黃, 師兄你平時影相技術超好, 今次點影都難咸魚翻生.
欣賞 樓主 對 高達 的愛與熱血 …… :71:

小弟隻 1006 未正式開啟,晤知有冇變黃呢?:67:
唉!!!............我都有一隻1006未開, 希望冇事啦!!:50:

但請問樓主背靠背果張相背面嗰個機體係1006定模型呢?? (嗰隻好白下喎)
唉!!!............我都有一隻1006未開, 希望冇事啦!!

但請問樓主背靠背果張相背面嗰個機體係1 ...
Nu-RX93 發表於 13-6-2014 16:16

1006,still good
我算好彩,不能天長地久,但曾經擁有未變黃嘅:(
...... 真係黃得濟喎:oh:
其實珍珠色..也不會是純白吧!有愛便成:35:

有愛便成..............此4字真係無敵冇得輸, 樓主可以安心接受吧.
嘩...真係黃D喎................
嘩...真係黃D喎................
Usteakum 發表於 13-6-2014 17:15

:42:************
犯賤 :handshake:
犯賤 :71:
犯賤:x