Toysdaily 玩具日報

[分享討論] HT Ironman條底根本就好小事,自己整啦~(55/F有嘢睇呀喂)

好在有人
將個話提找回來,又學到野,唔該晒!
非常好的教學, 不過我唔敢試 ... haha
遲早都要試一試!{:1_214:}
嘩嘩嘩...咁拆法,心都寒哂,都係留番俾一众高手,好似樓主師兄攪,嘿嘿!我係旁觀者,欣賞好啲! 不過都多謝師兄分享教學法!{:1_197:}
咁拆法,最后可能要做戰損版了。
行過現點見到有人登幫改色, 有mk 4 & 6, mk3 貴d,原來都係一門生意

不過都支持自己改
Ching 好野!"我自己都想學整 睇完ching 教學更有信心 雖然我好認同ching 講玩具係要甘玩! 但暫時財力唔夠 希望日後都有ching 甘有吉士
whitedol 發表於 1-9-2014 10:21 AM
行過現點見到有人登幫改色, 有mk 4 & 6, mk3 貴d,原來都係一門生意

不過都支持自己改

請問師兄現時點mark 6油翻條底底大概收幾錢,thx!
papay 發表於 1-9-2014 11:32 AM
請問師兄現時點mark 6油翻條底底大概收幾錢,thx!

好似標@)){:1_214:}
鋼鐵人 發表於 1-9-2014 11:08 AM
Ching 好野!"我自己都想學整 睇完ching 教學更有信心 雖然我好認同ching 講玩具係要甘玩! 但暫時財力唔夠 ...

我剛剛先發現個post竟然畀人推返上嚟~

不如話就係無財力先要咁玩.
講真係隻嘢靚靚仔我真係唔會搞佢,但佢自己殘咗,殘咗又唔放得高價.
唔想畀錢人搵咪唯有自己郁手囉~
整完仲唔洗買隻新嘅合金版添.

我都好孤寒,所以我之前隻DX12準備好晒,改咗一小部份,但去到某啲返唔到轉頭嘅位就停咗
因為驚死又肉痛,最緊要隻嘢係新淨嘛~
終於等到帶咗隻BA版返屋企先捨得開工
thanks 分享教學,自己搞的確樂趣多。我隻被打入冷宮嘅爛3重震雄風,唔使著粉底了。