Toysdaily 玩具日報

查看: 12582|回復: 83

[Hot Toys] jorker 1989有現貨了

今天上toy hunter度見到有現貨發售個牌放左係1989joker度'大約一點度
唔出奇~~~~~~~~~:38:
wasn't deposit $500? scalpers willing to throw away that kinda money?
頭像被屏蔽
呢隻真係好正, 又抵玩, 好多配件...但係就比人炒死左

如果有BATMAN 1989 現貨我都要買番
回復 4# Ricky康康

可能師兄係睇NOLAN o既BATMAN, 所以接受唔到積尼高遜...
相反我自己就覺得1989JOKER 真係做得好似^^ 係我最鍾意o既DX之一!!
請問依隻係幾多錢呀?
呢隻係好野黎架:74:
回復 5# maxy2k

你講得好o岩~
我都差隻89batman~如果有現貨都會入返隻~:78:
回復 9# sonsonsun

89BATMAN Y記仲有得BID, 我都係BID返黎,
BATMAN係$!@((, JOKER就$!#**, 都算OK價入~
而家仲放o係度連啡盒都未拾得拆:35:
一見到佢o地, 就諗起細細個阿爸租BATMAN & BATMAN RETURN LD俾我睇...:79:
積尼嘅小丑都算係一個經典,後生仔係唔會明白
回復 6# kimlam

我都有d心郁郁
回復  sonsonsun

89BATMAN Y記仲有得BID, 我都係BID返黎,
BATMAN係$!@((, JOKER就$!#**, 都算OK ...
kimlam 發表於 8-9-2012 06:04 PM

唉...我老了...我睇果時已係中學...

回復 11# woowoobb

哈哈, 咁我o地D老野(其實我先30...)慘D喎...
1989BATMAN, ROBOCOP, 回到未來, PREDATOR, TERMINATOR, 加埋新o既又鍾意,乜都岩,破產咁濟...:42:
20出頭可能只係鍾意IRONMAN, 船長, 新BATMAN, AVENGERS...
之前DL番1989年BATMAN睇..以前小學睇都唔知個故事講咩..淨係識睇打壞人^^
真係勾起好多回憶!!