Toysdaily 玩具日報

查看: 12168|回復: 25

[玩具攝影] 聖衣神話-黃金白鳥座冰河.

今天收call即出去取貨, 今次呢一隻係我3隻之中, 最多問題既一隻, 點解, 大家睇下.

今次個盒係黃色, 好怪.

另一邊, 印有完成品樣子.

吸塑左面, 比起ex, 面相只有一個.

右面, 對翼無咩電鍍問題.

人偶, 好似四代目.

面相都唔錯, 係木左d.

先裝下身.

再裝心口同群甲, 群甲有問題, 唔對稱, 要用鉗仔屈番佢. 群甲有小小花.

全裝甲.

黑底影出來, 睇到左肩甲上, 有兩點電鍍不良.

用白底都係順眼d.

右手一陽指.

兩手張開, 由於左手甲較重, 唔係好提得起.

側側地, 出招前姿態.

張開合手, 拍翼中.

雙手刀.

來個近鏡.

終極絕招.............署光女神之寬恕.

出招............!!!!!!

超近鏡, 頭髮上有d 污漬.

前3隻, 仲有兩隻..............

面相 極大改善!!!
頭像被屏蔽
面真係木左d{:1_222:}
左肩甲掉色啦!!
greatmuta 發表於 1-3-2013 10:46 PM

玩咁多年神话第一次SAD? 算好彩啦你:!
拍的好漂亮!这个貌似没有很多人会买。感谢图片分享
我中紫龍左左腳, 假人馬無電鍍, 都唔係第一次.

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 0961&highlight=

玩咁多年神话第一次SAD? 算好彩啦你
wingsiu 發表於 1-3-2013 11:40 PM
但係膝頭聖衣好似啱位咗!
頭像被屏蔽
我中紫龍左左腳, 假人馬無電鍍, 都唔係第一次.
馬仔 發表於 1-3-2013 11:49 PM

唔系话你,系另外一位人兄因为佢话第一次...我最SAD一次系暗黑仙女只腿甲一忽冇上色...黑同银你话几明显:53:重要果盒野唔平但就SAD左囉....:unhappy:
回復 7# 馬仔

咁師兄最後隻假人馬有冇下文,有冇得換?
好快手呢馬兄.............希望我隻唔好咁sad啦..........{:1_201:}
文哥好快手呀!  :shiny:
香港代理話, 要俾番舊件佢寄去日本做研究, 睇下是否生產問題定人為, 可能要一至兩個月才可以寄回有關PARTS, 一睇就知係無電鍍, 唔通我刮LUCK D 電鍍.

我最後無理到個間白痴, 有等於無既代理, 當自己唔好彩, 硬食!!

回復  馬仔

咁師兄最後隻假人馬有冇下文,有冇得換?
eycw 發表於 2-3-2013 12:27 AM
好心限定就做好d啦...黃金紫龍左左腳真係冇得原諒